Velkommen til vores nye hjemmeside!

Vi er utroligt glade og stolte over at kunne meddele, at vi nu begynder at lancere sportens nye hjemmesider. Som den første af i alt otte hjemmesider offentliggøres i dag Jydsk Væddeløbsbanes nye side!

De nye hjemmesider skal understøtte Dansk Hestevæddeløbs overordnede fokus på udvikling af det kommercielle udtryk og samtidig øge kendskabet og interessen for sporten. Samtidig giver hjemmesiderne sporten et nyt og tidssvarende værktøj til at kommunikere igennem. Med de nye sider er vi nu på fuld digital omgangshøjde med dem, som vi sammenligner os med i oplevelsesindustrien.

Ordførende chef, Claus Bossow udtaler: 

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har været uventet længe undervejs i forhold til de nye hjemmesider. Det har været vigtigt for os at sikre funktionaliteten og ikke mindst inddrage baner og brugere i forhold til at kunne håndtere det nye setup. På vegne af Dansk Hestevæddeløb vil jeg tillade mig at være meget tilfreds med resultatet. Der forestår stadig nogle få justeringer, og som læser skal man nok også lige vænne sig til det nye udtryk, men nu er vi i luften med JVB som den første– og de øvrige baner følger umiddelbart efter

De nye hjemmesider er designet med fokus på at forbedre brugeroplevelsen, opdatere det bagvedliggende system og introducere en mere dynamisk og kommerciel tilgang til banernes online tilstedeværelse.

Det nye design skal lette navigationen for brugerne og skabe en mere engagerende oplevelse, der appellerer til både aktive og nye besøgende. Med et fornyet fokus på den visuelle oplevelse, tilbyder den opdaterede platform en farverig og skarp præsentation af væddeløbsbanernes løbsdage, begivenheder og aktiviteter.

IMG 0087

Hjemmesidernes primære formål er som nævnt at præsentere banerne på den kommercielle scene og gøre sporten mere relaterbar og dermed lettere for nye besøgende at planlægge sit besøg og købe billetter. Tanken er, at de nye sider skal omfavne alle dem, der endnu ikke kender til sporten og tage godt imod dem, der allerede kender den.

Al information til aktive og andre involverede i sporten er samlet i menupunktet ”Aktive”, som findes i øverste højre hjørne. Herunder har vi samlet al information med relevans for aktive i sporten. Det være sig ex. trænings, information fra banen eller startlister.

Direktør for Jydsk Væddeløbsbane, Anders Ebsen, siger om de nye hjemmesider:

- Vi er glade for at præsentere vores forbedrede hjemmeside, der afspejler vores engagement i at tilbyde en opdateret digital oplevelse for vores publikum. Vi håber, at det nye design vil gøre det nemmere for vores gæster at få adgang til information om vores arrangementer og nyde spændingen ved hestevæddeløb på en mere visuelt tiltalende måde.

De nye hjemmesider er blevet til i et samarbejde med bureauet Illumi med base i Aarhus. Jydsk Væddeløbsbanes nye hjemmeside vil blive efterfulgt af de resterende baner samt en helt ny hovedside for Dansk Hestevæddeløb.

Vi håber, I vil tage godt imod denne nye løsning, da vi er begejstrede for de muligheder, den giver Dansk Hestevæddeløb og banerne.

Hjemmesiden er kun det første skridt, og vi ønsker at forbedre den løbende. Hvis du derfor har nogen forslag til forbedringer eller oplever udfordringer med at finde specifik information, så tøv ikke med at kontakte os på info@danskhv.dk. Jeres feedback er er vigtig for, at vi kan imødekomme jeres behov bedst muligt.

De bedste hilsner,

Dansk Hestevæddeløb