Vil du mærke suset som hesteejer?

Din hest er kun ét klik væk

Forestil dig en varm sommerdag. En kold drik i hånden. Sommerfugle i maven, der udvikler sig til en boblende glæde, som spreder sig ud i fingerspidserne. En højttaler, hvorfra det lyder, at din hest netop lige har vundet løbet.
Dernæst et kærligt omfavn, og kort efter står du i en vindercirkel med euforiske venner og nye bekendte, der alle har det tilfælles, at de er medejere af den samme hest.

Lyder det ikke skønt?

Som hesteejer er du sikret en bred pallette af oplevelser. Det skal være sjovt, anderledes og helt specielt at være medejer. Du har også mulighed for at vinde penge på din hest, hvis den klarer sig godt.

I fællesskab med hestens bagland sørger vi for magiske stunder på din lokale bane, hestens hjemmebane eller i en bus på vej ud til en af Danmarks andre travbaner, hvor du ser din hest gå efter sejr.

Fælles for det hele er, - at vi er sammen om hesten

Alle kan blive ejer. Det kræver ikke et kendskab til sporten, men vi lover dig, at når sæsonen er afsluttet, så har du haft det sjovt og ved, hvad en sulky er, eller hvad det vil sige at vinde terræn. Og måske dit ejerskab også har medført en økonomisk gevinst.

Læs mere om det at blive andelsejer af en hest, måske den næste store trav- eller galopstjerne. Her kan du også se de mulige heste, og vælge den der passer bedst til dig.