Tager du børnene med på væddeløbsbanen?

En tur på væddeløbsbanen er sjovt for hele familien!

Der er gode muligheder for at lege både ude og inde, og på udvalgte løbsdage tilbyder vi ponyridning, hoppeborge, konkurrencer og anden børneunderholdning.

På vores udendørs legeplads er der gynger, rutschebane, sandkasse og meget andet. Legepladsen findes til højre når du går ned mod banen. 

Derfor skal du tage børnene med på væddeløbsbanen

Der er gode pauser

Der sker hele tiden noget på Væddeløbsbanen og det oplever vi,  passer rigtig godt til de små mennesker. Der er fine pauser mellem løbene og masser af mulighed at udforske og brænde noget krudt af!

Besøg hestene

Heste har en særlig indvirkning på mennesker og særligt børn. Tag børnene en med rundt hele væddeløbsbanen og kom helt tæt på de kraftfulde dyr. Gå forbi staldene ved indgangen eller stil jer ved café Tutten og følg med i livet på staldsiden. Det kan være sjovt at se, hvordan hestene gøres klar til løb.

Puslefaciliteter

Vi har naturligvis puslefaciliteter på toiletterne, der ligger bag galopbaren i stueetagen.

Nem og lækker mad og snacks

Der er rig mulighed for at sikre det nemme måltid på væddeløbsbanen - også noget, som børnene kan lide. Hvis det er snacks I er efter kan I også besøge Travkiosken, der byder på is, slik, chips og vand/sodavand.

Medbring egen mad til børnene

Mange foretrækker selv at medbringe mad og drikke til børnene hjemmefra og det er helt i orden på væddeløbsbanen. Så længe det nydes på vores udendørsarealer.

Det er ikke tilladt at medbringe alkoholiske drikke.

Legeplads

Lige til højre efter indgangen findes vores legeplads, hvor der er gynger, rutschebane, sandkasse og meget andet.

Lad hestene fascinere

Stort set alle børn bliver opslugt, når de ser hestene drøne forbi. Mange ender med at komme helt ned til hegnet, for at være så tæt på som muligt, og virkelig mærke kræfterne og suset. 

Nyttig info

Arealerne

Væddeløbsbanen ligger på en 300.000 m2 stor grund, så der er rigeligt med plads overalt. Om sommeren er de grønne arealer meget populære, og mange tager et tæppe og en madkurv med, og hygger sig ”i det grønne”. 

 

Bemærk venligst: Medbragt mad må kun nydes udendørs, dog undtaget den lukkede tribune.
Der må ikke benyttes grills på væddeløbsbanens område.

 

Der er udendørs bænkesæt, og hvis de er optaget kan man sidde på trappeafsatserne ned mod banen.

 

Hvis vejret er godt er der også udendørs servering af øl, vand, is og diverse madvarer.

Staldene

Jydsk Væddeløbsbane har 16 staldbygninger og man er velkommen til at besøge staldene - også uden for en løbsdag - hvis man tager hensyn. Det er god tone at spørge om det er OK, at man kigger. Efter forudgående aftale med folkene i staldene, må man også gerne klappe hestene, men lad helst være med at fodre dem. Og undgå at gå i vejen, hvis der f.eks. er en kusk, som er ved at spænde en sulky for og har lidt travlt med at komme ud til næste løb

Parkering

Der er to parkeringspladser ved væddeløbsbanen. En almindelig, som koster 30 kr. på løbsdage og en drive-in parkering med udsigt til løbene, som koster 50 kr.

 

Der er ofte rift om p-pladserne, så det er en god idé at komme i god tid, hvis du er i bil. Alternativt er der pladser ved stadion og der er i så fald en lille bagvej ind til væddeløbsbanen, som du kan benytte.

Toiletforhold

Vi har naturligvis toiletter (med et handicaptoilet og puslefaciliteter). De findes i stueetagen bagved galopbaren.