Mad og drikke

Møllens Køkken

Vores nye restaurant åbnede i juni. På løbsdage tilbydes gæsterne et udvalg af lækre retter ud fra sæsonens råvarer i restauranten og på alle årets øvrige dage, vil der kunne bookes alle former for arrangementer, både store og små - og både dag og aften.

På løbsdage åbner restauranten 2 time før starten på 1. løb. Ved booking online, skriv da i noten hvornår det forventes at spise, fx, før løbet, imens løbet kører eller efter løbet. På den måde har vores personale en indsigt i dagens forløb.

ARRANGEMENT / EVENTS
Ved større grupper over 8 personer, send da en mail til jvb@skovmollen.dk

Book Bord Her

Publikumsfaciliteter i stueetagen

Nyd stemningen og de lækre omgivelser i stueetagen, hvor du finder hyggelige miljøer med lounge-sofaer, borde i forskellige størrelser og båse med sofaer.

Her kan du købe forskellige slags fadøl, specialøl, gode vine, sodavand og andre drikkevarer. Det er dog ikke tilladt at medbringe eget drikkelse med alkohol i på Jydsk Væddeløbsbane. 

Vi har to flotte barer, hvor vores personale står klar til at betjene dig. Vil du forkæle dig selv med lidt til den søde tand, sælges også slik og is.

Brødrenes Original

De findes på forpladsen med deres foodtruck og grill. Hos Brødrenes kan du købe saftige burgere, lækre fritter og specialpølser fra grillen. Alt sammen serveret med de helt rigtige dyppelser!

Se menu

Tutten

Tutten, det gule hus beliggende ved ”staldsvinget”, har åbent på alle løbsdage. De byder på dagens ret samt meget andet godt til ganen. Alle er velkommen.

 

Tutten tilbyder også lukkede arrangementer som fødselsdage, fester og årstidens frokoster.

 

Tutten har Anita Jensen som forpagter. Hun kan træffes på tlf. 31105503 og mail: anita77@live.dk

TIPS OG TRICKS TIL EN GOD LØBSDAG!