Mad og drikke

Galopbaren

I stueetagen i hovedbygningen findes Galopbaren. Her finder du kølige fadøl og sodavand, den varme kaffe, samt øvrige drikkevarer.

Indimellem kan du være heldig, at Galopbaren (og Travkiosken) holder happy hour. Det vil i så fald blive annonceret på sociale medier.

Møllers Gastronomi

På løbsdage tilbydes gæsterne et udvalg af lækre retter ud fra sæsonens råvarer i restauranten og på alle årets øvrige dage, vil der kunne bookes alle former for arrangementer, både store og små - og både dag og aften.

 

På løbsdage åbner restauranten én time før starten på 1. løb, og holder åbent til en halv time efter sidste løbsafvikling.

 

Ønsker du at komme i kontakt med Møllers Gastronomi eller reservere bord til en løbsdag, så skriv til info@moellersgastronomi.dk eller eller giv dem et kald på 27 89 07 77.

Møllers Gastronomi

Brødrenes Original

De findes på forpladsen med deres foodtruck og grill. Hos Brødrenes kan du købe saftige burgere, lækre fritter og specialpølser fra grillen. Alt sammen serveret med de helt rigtige dyppelser!

Se menu

Tutten

Tutten, det gule hus beliggende ved ”staldsvinget”, har åbent på alle løbsdage. De byder på dagens ret samt meget andet godt til ganen. Alle er velkommen.

 

Tutten tilbyder også lukkede arrangementer som fødselsdage, fester og årstidens frokoster.

 

Tutten har Anita Jensen som forpagter. Hun kan træffes på tlf. 31105503 og mail: anita77@live.dk

Travkiosken

I stuetage finder du ligeledes Travkiosken. I kiosken kan du købe drikkevarer, is fra Premier Is, chips og slik til den søde tand.

TIPS OG TRICKS TIL EN GOD LØBSDAG!