Det skal være nemt at starte et andelsprojekt

Læs mere om oprettelse af projekt

Share a Horse skal gøre det nemt at starte et andelsprodjekt

Share A Horse er et udtryk for en fælles ansvarstagen omkring udbredelsen af hestevæddeløbssporten. Når det praktiske og økonomiske ansvar som hesteejer deles op mellem flere mennesker, gør vi sporten aktuel for flere.

 

Det kræver tid og ressourcer at drive en andelsstald, Derfor er Share A Horse søsat for at lette processen for den enkelte initiativtager – træner, opdrætter eller anden ildsjæl.

 

Andelsprojekter er en vigtig del af fremtidens hestevæddeløbssport. Men fra idé til udførelse, og ikke mindst drift, af et andelsprojekt ligger et stort arbejde og ressourcer. Med Share A Horse skal det være muligt for flere at starte et andelsprojekt. Om det er en opdrætter, der vil sælge sin hest i andele, en træner, der vil drive et projekt uden alt for meget administrativt arbejde, så er det nu muligt via Share A Horse.

Læs meget mere her

Hvorfor oprette et projekt gennem Share A Horse?

En stor del af arbejdet er gjort for dig, når du skal oprette et projekt – samtidig med at driften bliver minimal for dig. Share A Horse hjælper dig fra start til slut.

 

Du har hesten, og skal blot have styr på rammerne for projektet.

 

Vi har udarbejdet interessentskabskontrakt i samarbejde med advokat, kan tegne forsikringer, sikrer dit projekts synlighed overfor potentielle købere via salgsplatformen, og varetager størstedelen af den administrative og økonomiske drift af projektet.

Share A Horse ønsker at skabe fællesskab og få nye ud på banerne - dette er formålet med baneprojekterne 

Skal du have din hest med? 

Formålet med etablering af baneheste er, at understøtte Dansk Hestevæddeløbs overordnede strategi i forhold til at tiltrække nye hesteejere. Fokus er på at skabe oplevelser og fællesskab på og udenfor banerne, for at tiltrække nye entusiaster for hestevæddeløbssporten.

 

Dette gøres blandt andet ved at skabe interesse lokalt på banerne omkring dét at være medejer af en trav- eller galophest. Etablering af større anpartsstalde har historisk set vist sig at kunne skabe nye hesteejere.

 

Dansk Hestevæddeløb ApS fungerer som komplementarselskab i kommanditselskaber stiftet i relation til DH Share a Horse. Dermed følger ansvar som dikteret af et kommanditselskab. 

 

Vil du have din hest med i et baneprojekt, og støtte om op projektet?

 

 

Kontakt Dansk Hestevæddeløb og hør mere