Morten Juul tror på Julien Sensei

Når Skive-træner Morten Juul starter heste på Jydsk Væddeløbsbane sker det ofte med topplaceringer som resultat. Derfor bør spillerne nok også holde øje med Juul-duoen, der er med i transporten søndag eftermiddag.

Birger Jørgensen kører begge Morten Juul-heste, der er tippet som henholdsvis vinder og outsider i baneprogrammet.

»Julien Sensei (3. løb) lavede en lidt dum galop senest ud af første sving, men hesten har trænet supergodt, så hvis den går fejlfrit og klarer Århus-banen, så kan den vinde,« indleder Morten Juul.

Hvordan er din feeling med hensyn til Århus-banen?

»Umiddelbart skal det ikke være nogen ulempe. Det er også Birgers feeling, men ét er at træne højre rundt, noget andet er at komme til Århus.«

Kan det ligefrem være en fordel med højrevejen?

»Det er Birger lidt inde på.«

Tilfreds med en trioplacering

I et godt treårsløb starter den velafstammede Know Your Shadow inderst blandt feltets seks deltagere. Hoppen skal forsøge at følge op på hestens debutsejr primo december.

»Know Your Shadow (4. løb) har trænet godt hele vinteren igennem, og har gået et enkelt hurtigarbejde, hvor det har været fint. Det er klart, at det ikke er ideelt, at en treåring som har startet én gang, skal ud i et løb under 30.000 kroner, men vi var tvunget til at tage den opgave, der nu var. Jeg tror da, at hun vil gå et godt løb, men hvis hun kan være blandt de tre første, så er jeg tilfreds.«

Er hesten et stort talent?

»Det tror jeg den bliver, men nu skal hun ud at bekende kulør i år.«

Foto: Julien Sensei ved sejr 23/2 i Aalborg. Hesselborg Foto