Glimt fra Preben Munchs Mindeløb

Here We Go Chief og Birger Jørgensen styrede Preben Munchs Mindeløb fra start til mål og klarede at holde Hafa Go stangen i kampen om førstepræmien på 100.460 kroner.

Mange havde tiltænkt Happy Ice førerpositionen i Preben Munchs Mindeløb, men ud af startvolten galopperede Happy Ice enhver chance bort. I stedet kom Here We Go Chief og Birger Jørgensen til føring. I den position kæmper femåringen som en løve, og når samtidig kusken fik held til at disponere tempoet efter eget hoved, så skulle Here We Go Chief ses med topchance.

Den i ryg siddende Hafa Go med Kasper Foget nærmede sig imidlertid frem mod målstregen, men  Here We Go Chief holdt stand og sejrede på 1.15,3/2300 meter - blot en tiendedel sekund fra banerekorden for kategorien.

Here We Go Chief når målstregen først i Preben Munchs Mindeløb, tæt fulgt af Hafa Go.

I Henrik Lønborg 40 års Jubilæumsløb var Eddie The Eagle og Michael Lønborg blandt dagens største favoritter. Ekvipagen indfriede da også efter føring undervejs, tæt fulgt af Ecco CN. Og så kunne den store familieidyl udfolde sig på vinderpladsen med Lønborg’ere i både giveren og modtagerens rolle.

Eddie The Eagle efter sejren i Henrik Lønborg 40 års Jubilæumsløb.

Fra Holland kom, så og sejrede Jaap van Rijn med to heste. Modric Renka styrede et godt stayerløb fra positionen forrest i andet spor og sejrede ganske sikkert på 1.16,6/2880 meter foran Starcatcher og Black Mountain.

Senere på dagen var det Carloforte Font, der skaffede Jaap van Rijn en sikker sejr i JVB’s 100 års jubilæumsløb. Storfavoritten Extreme galopperede i første sving og i stedet var Emoji i føring undervejs, men den dobbelte banerekordholder var ikke i stand til at stå imod Carloforte Font.

Modric Renka med Jaap van Rijn.

Carloforte Font med Jaap van Rijn.

Foto: Ole Hindby