Glimt fra løbsdagen 27. april 2024

Løbsdagen denne lørdag udviklede sig til en decideret Lønborg-festival idet Michael Lønborg indfriede med sine fire favoritkøreture foruden at faderen Henrik Lønborg atter sejrede med den evnerige Itsgottobeperfect.

Med Kilkenny (fotoet øverst) kørte Michael Lønborg til føring ind i første sving og kontrollerede siden løbet til ganske sikker sejr. Fra rygpositionen bag vinderen besatte Timoshak andenpladsen.

Kilkenny flankeret af sine ejere Per Mikkelsen (tv.) og Steffen Nielsen.

Here We Go Chief er fortsat ubesejret efter tre starter i denne sæson. Rundt opløbssvinget blev den undervejs førende Juventus sat under pres og sejren blev sikker skønt sejrsmarginalen ikke var stor.

Here We Go Chief og Michael Lønborg.

Happy Ice indledte sin femårssæson på samme vis som den slap i fjor – med sejr. Midtvejs trykkede Happy Ice og Michael Lønborg sig til føring og sejrede siden ganske let. Det var ekvipagens fjerde sejr på stribe.

Happy Ice og Michael Lønborg.

Ghania Sensei har startet syv gange på Jydsk Væddeløbsbane i Michael Lønborgs træning og har vundet dem alle. Efter føring undervejs var der denne gang en komfortabel sejrsmargin på 1.15,4a/1800 meter.

Ghania Sensei og Michael Lønborg.

Et amatørløb bød på en medrivende opløbskamp, hvor Gatasja Svendka og Lars Munk lykkedes med at finde vej indenom Good Together, der ellers var gået klart frem i opløbet.

Gatajsa Svendka og Lars Munk spurtbesejrer Good Together.

Henrik Lønborg har med god grund høje tanker om fireårige Itsgottobeperfect. Akkurat som i sæsondebuten blev det til en overlegen sejr. Denne gang efter tidlig føring.

Itsgottobeperfect og Henrik Lønborg sejrer sikkert. Herunder ses de glade ejere i anpartsstalden.

Fotos: Ole Hindby