Glimt fra løbsdagen 18. februar

På en våd søndag eftermiddag var der flotte sportslige præstationer at varme sig på.

Allerede i 1. løb fik vi et varsel om et forhåbentlig snart gryende forår, da Steen Juul lod talentfulde Ikarus sæsondebutere. Det skete med en ganske sikker sejr efter føring fra første sving og til målpassage på tiden 1.17,5a/1800 meter. En længde efter fulgte Maj Hackstable og Morten Friis vinderen fint til dørs. Sidstnævnte kan snart være sejrsaktuel.

Ikarus og Steen Juul.

Det er en sand fryd at følge Smokin Joe og Michelle Mønster (fotoet øverst og herunder) på Jydsk Væddeløbsbane, hvor hesten stortrives. Trods 60 meter tillæg sejrede ekvipagen overlegent med fem længder.

Allerede efter 50 meters ridning havde Smokin Joe løbet cirka halvdelen af sit tillæg ind, og da Michelle siden gav marchordre på sidste langside rundede Smokin Joe de resterende i et snuptag. Man fristes til at skrive: Så I røgen bag Smokin Joe? På afstand af den overlegne vinder viste Benton Frisco på andenpladsen, at det kan blive en nyttig montehest fremover.

Så overlegent sejrede Smokin Joe og Michelle Mønster.

En enkelt blandt V4-omgangens fire store favoritter svigtede. Det var Freiherr Faust som galopperede i første sving. I dette løb strøg Dan CG og Björn Spangenberg direkte til føring og kontrollerede siden løbet. Hashtag Osterantik og Major Tallmadge sluttede nærmest. Vindertiden var gode 1.14,6a/1800 meter.

Dan CG og Björn Spangenberg.

Efter flere forvarsler var det blevet tid for sejr til Christian Lindhardt-trænede Reginald Dwight. Med en omgang til mål søgte gæstekusk Birger Jørgensen frem i andet spor og trykkede ned ad sidste langside på den førende Lady LL. 500 meter før mål var føringen erobret og på 1.15,7a/1800 meter var der en sikker halv længde til Hollywood på andenpladsen.

Reginald Dwight og Birger Jørgensen.

Tredje gang var lykkens gang for Kaj Jensen-trænede Greenland. Casper M. Nielsen kørte et perfekt rygløb med hesten, inden ekvipagen rundt opløbssvinget trykkede på den førende debutant Northern Pride og afgjorde sikkert til egen fordel.

Greenland og Casper M. Nielsen.

Fotos: Ole Hindby