Glimt fra løbsdagen 11. marts 2024

Seks gange har Ghania Sensei startet på Jydsk Væddeløbsbane i Michael Lønborgs træning. Hver gang har resultatet været sejr.

I mandagens 1. løb overtog Ghania Sensei (billedet øverst) føringen. Siden var sejren aldrig i fare. Efter et jævnt 1.16-tempo skruede Michael Lønborg farten op over den sidste halvbane. Facit blev en ganske let sejr på 1.15,9a/1800 meter med en marginal på tre længder til Ghina D Sleipner, der for sin del var klart fri af Holachica på tredjepladsen.

Michael Lønborg fortsatte i sejrssporet i det følgende løb, da han med sæsondebuterende Here We Go Chief trykkede sig til føring efter 600 meters kørsel. Herefter blev sejren enkel i tiden 1.17,1a/1800 meter. En præstation der lover godt for hoppens videre sæson.

Here We Go Chief og Michael Lønborg

En klart positiv præstation viste også Hill Shadow, da den for Birger Jørgensen sejrede i en tæt afgørelse efter at hesten undervejs havde presset på udvendigt for den undervejs førende Major Love. Vindertiden blev 1.18,1a/1800 meter.

Hill Shadow og Birger Jørgensen sejrer foran Hold My Beer.

Efter et halvt års løbsfravær var Karel G Greenwood klar til sejr direkte i comebacket. Björn Spangenberg bød hesten et godt rygløb og så skød hesten i opløbet uimodståeligt frem til sejr på 1.16,1a/1800 meter - to længder foran favoritten Harboe.

Karel G Greenwood og Björn Spangenberg

Føring hele vejen var recepten for den tyske gæst Ragazzaccio og Ronald de Beer i den laveste del af amerikanerløbs-skalaen. Løbets store favorit Edoardo Jet kom faretruende tæt på frem mod målstregen, men Ragazzaccio holdt stand og sejrede på 1.18,1a/1800 meter.

Ragazzaccio og Ronald de Beer afviser akkurat den udvendige favorit Edoardo Jet.

Fotos: Ole Hindby