Glimt fra løbsdagen 23. oktober

Favoritterne sejrede på stribe på en løbsdag helliget bredde-sporten.

Dagens største favorit i V4-spillet, Henri Cloc med Rene Kjær (fotoet øverst) sigtede direkte mod førerpositionen, som blev forsvaret helt til mål og sejr i dagens hurtigste tid 1.15,4a/1800 meter. På andenpladsen sås en besnærende finish af SA Photo.

Endnu en favorit var på pletten i V4-2. Nu i skikkelse af Skive-ekvipagen James Cook med Christian Lindhardt. I et rush ind mod sidste sving rundede James Cook feltet og sejren blev ganske sikker med tre længder til en flot spurtende Hurtigviolamolar på andenpladsen.

V4-3 bød på debut for Ghania Sensei i Michael Lønborgs regi. Resultatet blev en overlegen sejr. Hoppen skød direkte til føring var kontrollerede derefter løbet til sejr på 1.16,2a/1800 meter efter en præstation, der lover godt for hestens videre færd.

Føring hele vejen var også recepten i et godt amatørløb. Her satte næstfavoritten Gatasja Svendka og Lars Munk en jævn pace, der gjorde det umuligt for tillægshestene at nå frem. Sejren blev sikker på 1.17,9/1800 meter foran Fend D’Ukraine og på tredjepladsen favoritten El Capitan.

Foto: Ole Hindby