BØRNENES LØBSDAG

Køb billet her

Kom til Børnenes løbsdag d. 4. august

Søndag d. 4. august 2024 inviterer vi til hygge på Jydsk Væddeløbsbane til Børnenes dag. Denne dag byder på en masse sjov med hestevæddeløb, konkurrencer og ponytræk.
Første travløb starter kl. 12.00 🏁

Til Børnenes Dag vil der være mulighed for ponytræk fra 11.15 – 13.45 ved paddocken. (ponytræk finder man langs stien fra indgangen ned mod banen) – det er vores ponyklub i ungdomssporten der trækker rundt, og de er klar til at svare på spørgsmål om at være ung i sporten.

Ponytræk koster 30 kr. Pengene går direkte til støtte af vores ponyklub og ponyskole. 

Der vil også være konkurrencer for børn arrangeret af Sparekassen Kronjylland, som du finder ved deres stand på løbsdagen. 

Så kom og hep med jeres børn. Der er en masse sjov for børn - stor naturlegeplads, travløb for hele familien, mad og drikke. Kom og få en oplevelse med de små og mærk suset. 🐴 Læs mere her

Priser
Køb din billet i forsalg til 50 kr. og spar 25 kr.
På løbsdagen koster den 75 kr. 
Børn under 18 år har gratis adgang.


MAD & DRIKKE

Under løbene er der mange muligheder for forplejning på Jydsk Væddeløbsbane. I hele stueetagen kan du finde et bredt sortiment af kolde drikkevarer, som med fordel kan kombineres med lækker mad fra Brødrenes Foodtruck. Ønsker du en mere autentisk oplevelse, kan du med fordel lægge vejen forbi Tutten, som er vores staldcafé, hvor der også serveres kolde drikkevarer og lækker mad.