Saturday Night Racing

Saturday Night Racing

Få en festlig aften med vennerne, sportskammeraterne eller kæresten lørdag d. 27. april, hvor der er Saturday Night Racing på programmet. 
🐎☀️
Første løb starter kl. 17:00 🏁

Oplev det bedste fra væddeløbssporten og få en festlig aften i weekenden med vennerne, sportskammeraterne eller familien.

Til lørdagsløbet byder vi på en masse timers topunderholdning med hygger, spænding og fart.🍻 De perfekte rammer for en god dag med venner, kæreste eller fælles arrangement.

MAD & DRIKKE

På Jysk Væddeløbsbane er det tilladt at medbringe egen mad, som du kan nyde både inde og ude. Det er dog ikke tilladt at medbringe drikkevarer med alkohol. 

Under løbene er der mange muligheder for forplejning på Jydsk Væddeløbsbane. I hele stueetagen kan du finde et bredt sortiment af kolde drikkevarer, som med fordel kan kombineres med lækker mad fra Brødrenes Foodtruck.

Ønsker du en mere autentisk oplevelse, kan du med fordel lægge vejen forbi Tutten, som er vores staldcafé, hvor der også serveres kolde drikkevarer og lækker mad.

Banens bedste udsigt finder du i panoramarestauranten ved Møller’s Gastronomi. Her kan man få en lækker løbsdags menu samt et passende tilvalg af drikkevarer. Vær dog opmærksom på, at der skal reserveres bord dagen før til restauranten
Læs mere her


KØB BILLET

Køb din billet allerede i dag og spar 25 kr. på forsalg. Voksenbillet 50 kr. På selve dagen 75 kr.

Børn (0-17) år er gratis.