Kristi Himmelfartsløbet – DM for amatører 2024

Kristi Himmelfartsløbet – DM for amatører 2024

Tag vennerne med til en sjov dag med hestevæddeløb på Kristi Himmelfartsløbet d. 9 maj - DM for amatører ☀️
Første løb starter kl. 14.00 - så kom og mærk suset og oplev en festlig og underholdende dag på Den Jydsk Væddeløbsbane midt i bymidten🏁

Til Kristi Himmelfartsløbet byder vi på en masse timers topunderholdning og med Happy Hour fra 12:00 - 13:00.🍻 De perfekte rammer for en god dag med venner, kæreste eller fælles arrangement.

PRIS
Voksenbillet 50 kr. På selve dagen 75 kr. / Børn (0-17) år er gratis.
MAD & DRIKKE
Under løbene er der mange muligheder for forplejning på Jydsk Væddeløbsbane. Det er dog ikke tilladt at medbringe eget drikkelse med alkohol i. I hele stueetagen kan du finde et bredt sortiment af kolde drikkevarer, som med fordel kan kombineres med lækker mad fra Brødrenes Foodtruck. 

Ønsker du en mere autentisk oplevelse, kan du med fordel lægge vejen forbi Tutten, som er vores staldcafé, hvor der også serveres kolde drikkevarer og lækker mad.

Banens bedste udsigt finder du i panoramarestauranten ved Møller’s Gastronomi. Her kan man få en lækker løbsdags menu samt et passende tilvalg af drikkevarer. Vær dog opmærksom på, at der skal reserveres bord dagen før til restauranten
Læs mere her