Hjerteforeningens løbsdag

Hjerteforeningens løbsdag Første løb kl. 12:45

Til Hjerteforeningens løbsdag d. 5 maj 2024 byder vi på en masse timers topunderholdning med hygge, spænding og skøn væddeløbsstemning. Den perfekte ramme for en god venne- eller familie oplevelse med børn i fokus denne dag.

Første løb starter kl. 12.45 🏁

 

MAD & DRIKKE 

Under løbene er der mange muligheder for forplejning på Jydsk Væddeløbsbane. I hele stueetagen kan du finde et bredt sortiment af kolde drikkevarer, som med fordel kan kombineres med lækker mad fra Brødrenes Foodtruck. Det er dog ikke tilladt at medbringe drikkevarer med alkohol på Jydsk Væddeløbsbane.

Ønsker du en mere autentisk oplevelse, kan du med fordel lægge vejen forbi Tutten, som er vores staldcafé, hvor der også serveres kolde drikkevarer og lækker mad.

Banens bedste udsigt finder du i panoramarestauranten ved Møller’s Gastronomi. Her kan man få en lækker løbsdags menu samt et passende tilvalg af drikkevarer. Vær dog opmærksom på, at der skal reserveres bord dagen før til restauranten
Læs mere her

 

FOR BØRNEFAMILIER

Kom og hep med jeres børn. Der er en masse underholdning for de små - stor naturlegeplads, børnevenlige retter og drikkelse.

*Særligt på denne dag - Hjerteforeningens Løbsdag d. 5 maj 2024, vil der være et hav af aktiviteter til børn i alle aldre - så tag de små med og mærk suset. 🐎

Læs mere her

 

KØB BILLET

Køb din billet i dag og spar 25 kr. på forsalg. Voksenbillet 50 kr. På selve dagen 75 kr.

Børn (0-17) år er gratis.