JVB

Mobile navigation

Træner- og kuskekommentarer

Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter

Her finder du trænerkommentarer vedrørende førstkommende løbsdag. I dette tilfælde løbene fredag d. 30. juli.

Indhentet af Niels Jørgensen. Opdateres ikke yderligere.

PRINTVENLIG PDF

1. løb

1 Rothschild er en rigtig fornuftig hest for klassen. Den har fået et godt spor og trives også på distancen, har god form og er en rigtig god triochance. Hvad sker der fra nummer 1? Det ved jeg ikke rigtigt. Det er 2300 meter og det afhænger samtidig lidt af, hvordan hesten lige føles. Nu har jeg bakket af de gange jeg har kørt hesten, så jeg ved faktisk ikke hvor godt den kan åbne. Vil du gerne til føring hvis det er muligt? Det ville være super, hvis det var, men det er ikke altafgørende. Jeg lader ham åbne og så ser jeg hvordan hesten føles (Michael Lønborg).

2 Elegant CN har et perfekt startspor. Hesten kom aldrig ind i ligafinalen senest fra spor 12  så glem det løb. Her møder han heste som han normalt slår. Har fordel distancen og er en vinderhance. Har vundet flere gange i Århus og har ingen problemer med banen (Bent Svendsen).

3 Drønviktormolar havde et dårligt spor senest. Den blev sat af, kom til at sidde langt tilbage, og hang lidt på en tømme. Hesten har kæmpe fordel af at det nu er Århus-vejen og intet taler for, at den ikke kommer til at gå et godt løb (Birger Jørgensen).

4 Falm er garant for solide indsatser hver gang. Jeg tror på at han er mellem de tre første igen. Hvad taler for at han går helt op? Han kan gå til tops de gange hvor han har dagen. Han har trænet normalt efter seneste start, så det har været fint (Steen Juul).

5 Benton Frisco var jeg vældigt tilfreds med første gang efter skade og pause. Den løb ny rekord så det var rigtig positivt. Der er hård modstand denne gang, og hvis vi får en præmie så er vi tilfreds (Henrik Lønborg).

6 Mr Panamera er ude i et lille felt og distancen passer. Bliver der lidt tempo på løbet, så tror jeg godt at den kan snige sig op blandt de tre første. Problemet er at hesten åbner for dårligt og derfor altid kommer til at sidde skidt til, og der er en hård klasse den løber i (Birger Jørgensen).

7 Gangnam Style K har vi haft i halvanden måned. Det bliver spændende at se hvor han står. Han har ikke startet siden midten af maj, men virker klar. Han har gået et par banejob efter 1.22/2000 meter som hurtigst. Han virker rigtig fin, men skal i gang igen og har aldrig før gået højre rundt. Det virker som en hest vi får nytte af, men det vigtigste her er at den klarer banen og går et godt løb. Ligger der en tanke bag at første start for dig bliver i Århus? Nej, men det virker som en hest der er god på lidt længere distancer, og så passede løbet og de 2300 meter godt. Med lidt tur så kan det være en triochance (Ole Nielsen).

2. løb (V5-1)

1 Golddigger Shadow er en fin hest, som har virket stærk i intervallerne, og Jeppe (Juel, hestens tidligere træner red.) har jo altid talt positivt om hesten, så det er da med lidt forventninger på sig, den starter fredag. Den blev gået igennem af dyrlægen, da den kom til stalden, og der var et par småting at komme efter. Den har vel skuffet lidt, så jeg vil gerne se lidt fremgang, før jeg tør have de helt store forhåbninger på hende. I første omgang er planen, at hun går i et åbent hovedlag og med fire sko, men det kan ændre sig efter opvarmningen. Det er klart, det kan blive svært at slå Go On Gardenia, men jeg synes, hun skal kunne være nummer to til den i optimal udgave (Morten Juul til danskhv.dk).

2 Gonnabe Shadow. Det er svært at sige, om det var sejren, som røg ved galoppen udvendigt på Ginai senest, men hun så stærk ud fra siden, og Birger sagde, han havde alt under kontrol, så det var en rigtig ærgerlig galop. Jeg synes alligevel, hun havde taget sig yderligere frem i forhold til debuten i Aarhus, og alt virker super i træningen, men hun er alligevel noget mere grøn end mange af de øvrige, så i bedste fald en consolationshest på nuværende tidspunkt. Jeg har en stor tro på hende fremadrettet. Hun er en stærk og reel hoppe, som jeg forventer kan matche de bedre i årgangen til næste år. Hun er god i Aarhus, så der kan hun måske have en lille fordel ift. konkurrenterne (Morten Juul til danskhv.dk).

3 Gucci Girl har gået kanon i begge starter. Det er klart at hun nu går lidt op i klasse, men umiddelbart tror jeg nok at hun skal gå videre til finalen. Har I talt om oplægget? Slet ikke, men hun er hurtig fra start så Bo vil nok forsøge at køre til spids og måske slippe til en af favoritterne. Jeg kunne forestille mig at det var hans plan (Nicklas Korfitsen).

4 Gurli Tinghøj tror jeg faktisk har fordel af Århus. Jeg tror, at den vil gå godt og jeg glæder mig til at prøve hesten her. Den havde fuld fart over mål senest i Grand Circle-championatet. Den er hurtig fra start og kan komme til at sidde med fremme. Jeg tror at hun er blandt de tre første (Jeppe Juel).

7 Gazelle Di Damgård har gået kanongodt de seneste gange, hvor den har været fejlfri. Efter seneste start har hun haft lidt problemer med halsen, og derfor er der gået lidt lang tid mellem starterne. Fra et dårligt spor gælder det i første omgang om at køre lidt på sikkerhed, og så håbe på at have lidt til slut. Jeg bliver ikke overrasket, hvis den bliver tredje eller fjerde. Det er nok i det niveau det ligger til for begge heste fra stalden (Nicklas Korfitsen).

9 Go On Gardenia har taget starten senest rigtig godt. Hun var lidt uheldig tre-fire dage før løbet i Skive og var usikker starter, men heldigvis har alt været perfekt efter det løb. Nu er det første gang hun skal prøve anden række bag startbilen, men indtil for et par måneder siden har hun altid bare gået i ryg i træningen, og det skal ikke være noget problem. Problemet kan måske være i starten. Hun vil gerne af sted fra start og jeg er tvivl om, hvorvidt dem jeg skal ligge bagved i starten også kan løbe af sted fra start, men normalt skal det ikke være noget problem. Og hvordan vil hesten tackle banen? Hun har været fin i Skive højre rundt. Det er ikke det samme som Århus, men jeg tror ikke at det skal blive noget problem (Knud Mønster til FastTrack TV).

3. løb (V5-2)

3 Georgian Downs gik rigtig fint i første start, men siden har der været lidt grus i maskineriet. Han har ikke rigtig været på toppen. Senest han startede i Billund svedte han meget og dehydrerede faktisk lidt. Han har trænet fint på derhjemme efter det, uden at gå nogle hårde arbejder. Han har gået lidt galoptræning og det har set fint ud. Det er selvfølgelig hårdt for ham at skulle møde så gode heste i hans bare fjerde start, og hvis han kan tage en præmie med hjem så er jeg godt tilfreds. Det kan være at vi letter hesten lidt i balancen foran (Knud Mønster til FastTrack TV).

6 Godtfred Bork synes jeg har gået gode løb de seneste mange gange. Senest i Grand Circle Championatet i Aalborg blev vi sat lidt af, så jeg måtte bakke ned som sidst, men hesten afsluttede godt til fjerdepladsen. Umiddelbart er det en hest som vil have fordel af at komme højrevejen rundt, og hvis han holder form ligesom de seneste gange, så tror jeg han er blandt de tre første (Christian Lindhardt).

8 Gateway Damgård var klart bedre senest end den var forrige gang, og hesten vandt på en fin måde. Her på 2360 meter tror jeg at bagsporet er en fordel. Hvis det flasker sig lidt og der kommer lidt tempo på undervejs, så runder han mange de sidste 300-400 meter. Stor triochance. Gik i lukket hovedlag senest, men var lidt for hidsig, så den kommer i åbent hovedlag denne gang. De gange hesten har vundet, har den også gået i åbent hovedlag, så det spiller ikke nogen rolle (Nicklas Korfitsen).

4. løb (V5-3 • V4-1)

1 Guldregn gik faktist godt senest i Århus. Hun fik tryk undervejs nogle gange og forsvarede sig hvad hun kunne. Det var intet problem at det gik den vej rundt, og jeg vil ikke blive forbavset, hvis hun kvalificerer sig til finalen. Hun er hurtig fra start (Ken Ecce).

2 Ghina D Sleipner gik vel ok senest, men er ikke 100 procent ligesom den var for et par starter siden. Vi har ikke rigtig fundet noget på hesten. Det virker underligt, men nu prøver vi hesten den anden vej rundt, og håber, at det kan være en fordel for den, da hesten de seneste gange har slidt med svingene venstre rundt (Casper M. Nielsen).

5 Gyda Moseby har gået godt i nu tre starter. Siden sejren har den i to starter været uheldig at sidde i “dødens” begge gange, men den har været stærk. Hvis hun klarer banen så kvalificerer hun sig til finalen. Hvordan skal løbet gribes an? Jeg kører til fra start. Hun er meget starthurtig og skal til inderbanen. Hun skal i hvert fald ikke sidde udvendigt denne gang. Min vurdering er at hun åbner til spids. Herefter vurderer jeg, om jeg vil køre der eller slippe til en (Bent Svendsen).

6 Gin Flame gik bedre end man lige kan se ud af resultatet senest i Århus. Jeg missede starten lidt, og det var rutinerede heste hun sad bag. Alligevel holdt hun farten, så jeg var tilfreds med hende og tror på at hun kan kvalificere sig videre (Steen Juul).

7 Gerda bliver ved med at slå lidt knuder så sig selv. Nu har vi lavet lidt om skoning og balance, og laver måske også lidt om på hovedlaget. Det er klart at hun først og fremmest skal gå fejlfrit. Gør hun det, så kan hun måske tage en af de sidste præmier, men det vigtigste er at hun prøver at opføre sig ordentligt (Ole Nielsen).

8 Gaby CN har nu fået en start i kroppen og skal i hvert fald være væsentligt bedre med det. Det var meget positivt i Skive. Jeg synes ellers ikke at hun var forberedt godt nok, men det gik alligevel. Denne gang skal hun ud at bestille lidt selv, men det tror jeg også at hun klarer. Det bør være en vinderchance. Jeg tror ikke at Århusvejen skal være noget problem. Det så ikke sådan ud sidste år (Ken Ecce).

9 Gin Rummy var dårlig senest den startede. Hesten har umiddelbart heller ikke fordel af højrevejen, så jeg ligger lidt lavt med hende. Vi er glade, hvis vi får en præmie (Henrik Lønborg).

10 Global Yankee er lidt uheldig med sporene. Den havde spor 12 i Grand Circle og gik et fantastisk løb, hvor den lige så godt kunne godt kunne have været tredje. Det er en fin hest, og hvis bare hun holder samme form som senest, så er hun med på stregen. Selv fra dette spor må hun ikke overses. Jeg synes den har vinderchance (Jeppe Juel).

5. løb (V5-4 • V4-2)

1 Great Friction gør det godt stort set hver gang. Den fik en ærgerlig galop på i Aalborg. Jeg tror at det kostede en anden-tredjeplads. Vi fandt et problem i munden og lavede lidt om, og senest på Jägersro gik hesten rigtig godt. Jeg håber at hesten dukker op blandt de tre første. Det synes jeg skal være muligt. Den har et godt spor og Århusvejen tror jeg er ligegyldigt (Jørgen Lorentzen).

2 Grandis har lidt aktionsproblemer. Jeg håber og tror på at han skal være bedre denne vej rundt. Så er han en stærk og reel hest, som kan være mellem de tre første, men det er en outsider (Steen Juul).

3 Grumbazz Kini gik godt senest og virker til at have fin form. Hesten er hurtig fra start, og hvis han han finde en ryg og komme til afslutte, så kan den godt være i top tre (Casper M. Nielsen).

5 Gasolin gik godt i Aalborg (anden til Garfield i Grand Circle-championat, red.) og jeg tror også på at den kan være mellem de første her. Hvad vil hesten sige til Århus-banen? Man tror jo på det, når man anmelder, og jeg tror han klarer det, men det er nok ikke noget plus for ham. Det tror jeg er tilfældet for Grandis (Steen Juul).

6 Get A Wish går gode løb hver gang. Han har startet på banen en gang tidligere, hvor den galopperede (Jydsk 2-årings Grand Prix, red.) men jeg tror ikke banen var årsagen. Jeg tror at han tackler banen fint. Hvis han er fejlfri skal han vel kæmpe med Gasolin om sejren. Hesten er hurtig fra start. Skal det udnyttes? Første gang i Århus blev hesten skudt af fra start og galopperede i første sving, så jeg er ikke sikker på at han vil satse alt for meget denne gang (Nicklas Korfitsen).

6. løb (V5-5 • V4-3)

2 Got Swagger er på vej i gang og på vej frem. Hesten har måske ikke imponeret de første to gange, men har forbedret sig fra gang til gang fra prøveløbet og de to starter. Hun er hurtig fra start og får et godt løb. Vi må sidde i ryg så længe det går. Jeg håber at komme videre. Det er klart at det ikke er hende som står forrest i køen, men det er ikke nogen dårlig hest og det er vel ikke umuligt, at den kan være tredje fra inderbanen (Jørgen Lorentzen).

4 Ginai gik rigtig fint senest. Hun har været urutineret, og i Billund var hun uheldig at der var en konkurrent som fangede hjulet rundt sidste sving. Ellers tror jeg hun havde stået med et ettal der i stedet for først i Skive. Kan hun gå videre til finalen? Det håber jeg. Hun har trænet godt i det seneste år, og jeg tror også at hun er fin højre rundt. Hun er normalt ikke langt efter Go On Gardenia i træningen, så jeg tror, at hun går et godt løb (Knud Mønster til FastTrack TV).

5 Goanna gik pænt senest og viste lidt fremgang. Hun er måske for hårdt inde til at kunne være helt i top, men det er en placeringschance (Steen Juul).

6 Gekko Shadow var syg i sine to første starter, så dem skal man ikke lægge noget i. Jeg synes, det var et lidt intetsigende løb forrige gang i Aalborg, hvor jeg vel egentlig synes, at hun skulle vinde. Jeg var lidt skuffet over hende senest i Aarhus, men Birger sagde, hun var dårlig i svingene, så hun blev lidt træt af at kæmpe med dem. Vi laver nogle udstyrsændringer denne gang, hvor hun bl.a. får en murphyblænder på, og så håber vi, det afhjælper problemet. Det er en fin traver, men hun mangler lidt styrke endnu. Hun skal bare starte på i år og udvikle sig. Vi kan forhåbentlig spænde buen yderligere næste år, men hun er næppe mere end en hest til consolation i år, som det ser ud lige nu (Morten Juul til danskhv.dk).

7 Golden CN håber vi er frisk og klar. Det ser hun i hvert fald ud til at være. Hun har trænet helt efter planen. Skal man lægge noget i at hun endnu ikke har vundet løb i år? Det har lidt at gøre med hvordan løbsafviklingen har været. I Aalborg afsluttede hun superfint, og senest i Skive blev det helt forkert. Hun var ude i fjerde spor i sidste sving og så er det ikke nemt at tage meter ind. Vi håber da at hun kan vinde her, men der kan ske 1000 ting (Gerda Nielsen).

8 Gazella K gik pænt senest og var faktisk også ok i starten forinden. Da blev det bare for hårdt fra et svært spor. Det er ikke helt umuligt, at hun kan være mellem de tre-fire første, men der er gode heste imod (Steen Juul).

9 Galina D gik kanongodt senest. Den er hurtig fra start og gik senest med gode heste gennem mål i en hurtig afslutning, så det var fint. Vi skal forsøge at åbne lidt fra start, få en god ryg, og komme med videre til finalen (Casper M. Nielsen).

10 Gloria Line havde ikke den absolutte topform senest i Grand Circle-championatet, men hun gjorde en ok indsats. Jeg håber på, at hun skal finde tilbage til formen i tide. Der er ikke noget som tyder på, at hun er i topform lige p.t., men forhåbentlig kan hesten tage sig videre og så vise topform i grand prixet (Steen Juul).

7. løb (V4-4)

2 Gold Ripasso var der ikke rigtig noget tryk i senest. Den har bare trænet på derhjemme siden. Det har virket fint og hesten har gået godt i arbejde. Konkurrenterne er gode, men vi må forsøge at få en god ryg, og håbe på at de andre kører lidt, da hesten er mere stærk end speedig. Primært en placeringschance (Casper M. Nielsen).

3 Gary La Marc skal møde årgangens bedste hest, som er umulig at slå, men jeg tror så også at den er med blandt de andre som kommer til at køre om anden- og tredjepladsen. Hesten er stabil, har fordel af Århusvejen og er jævnt god fra start, så den skal være med til at køre om placeringen bag Jeppes hest (Birger Jørgensen).

5 Greatballsoffire. En hest med hans afstamning skal have skuffet, når det ikke er blevet til mere. Han har dog døjet meget med sin helse og har ikke verdens bedste bentøj, så han har også været uheldig. I Grand Circle Consolation gik han egentlig bedre, end det så ud fra siden, for han blev lidt rullig i aktionen op mod mål, og havde man kunnet køre for fuldt med ham, så havde han været fjerde. Han er ikke oppe i de omdrejninger, vi ønsker, men det bliver hele tiden bedre, og jeg ser ham vel egentlig som min bedste chance i et eventuelt consolationsløb (Morten Juul til danskhv.dk).

6 Garfield har taget løbet senest godt. Siden har vi bare forberedt ham frem mod dette løb. Han har ikke gået noget vildt, men bare trænet hjemme. Nu er det vigtigste at vi skal se, hvordan han tackler Århus-banen. Er du skeptisk? Han har altid hængt lidt på venstre tømme, og det er aldrig godt når en hest skal til Århus, men super den anden vej rundt. Nu skal vi ikke male fanden på væggen, men jeg vil ned at vurdere det. Hvordan planlægges opvarmningsproceduren med den viden i baghovedet? Han går først en lang langsom opvarmning. Herefter kører jeg en tur, og så vurderer jeg, om der skal udstyr på til at hjælpe ham. Udgangspunktet er, at køre hesten som vi plejer, men vi må forberede os på at have en nødplan. Og i et normalt afviklet løb skal det være en topchance? De er kun tre år og der er hele tiden heste som går frem, men han har ikke gjort noget forkert hidtil og det tror jeg heller ikke at han har efter dette løb (Jeppe Juel).

8. løb

2 Velten Roncalli er min klart bedste chance for at få en sejr med hjem. Han gik rigtig godt i første start for os, hvor han fra dårligt spor havde trafikproblemer, men sluttede godt af. Han har fået opereret en tand ud, som har generet ham, deraf den lille løbspause. Han virker i super fin forfatning, og jeg tror på en topchance. Hvordan rangerer du din blandt eksempelvis Frodo Cash og Encru Cloc? Nu har vi jo vundet lodtrækningen, og jeg vil gerne se, de kan tage min ned udvendigt fra, før jeg tror det (Morten Juul til danskhv.dk).

3 Fox On The Run S gik godt senest og virkede kanonfin. Nu kommer den ud i Århus og Frederik må forsøge at få den rundt. Hesten var ikke 100 procent da Jeppe vandt med den i Århus, men jeg tror nok at det skal gå. Med det rette rygløb har hesten en god speed. Så tror jeg den er trioaktuel (Casper M. Nielsen).

4 Ferrari Bork går jævnt og stabilt, og tager for det meste præmie med hjem. Århusvejen kan blive lidt problematisk for ham, virker det til, så vi er meget tilfreds med et fejlfrit løb og en god præmie (Christian Lindhardt).

6 Encru Cloc er jo efterhånden kommet op i klassen og konkurrenterne er markant bedre end tidligere. Senest tabte hesten faktisk begge forsko inden første sving, så vi må have fundet en anden smed (Michael skor selv, red.). Det var en præstation i sig selv at hesten tog sig til mål uden at galoppere, med tanke på at den har nemt til galop når balancen ikke er der. Derfor tror jeg også at han præsterede dårligere ved at han brugte alle kræfterne på at holde sig i trav. Jeg håber at han leverer en indsats lignende den i grand prix-weekenden, hvor han var stærkt gående. Det var han ikke senest. Det må være en outsider. Han kan næppe slå Frodo Cash (Michael Lønborg).

7 Frodo Cash har gået fint i de seneste starter og skal kunne være med til at kæmpe lidt om det. Hvad gør du fra nummer syv? Han er rimelig fra start, men som regel kan man ikke tage spids fra spor syv i Århus, så vi må se hvor vi havner. Han er en god triochance med en lille vinderchance. Hvilken af dine heste har du bedst feeling for på dagen? Min største chance er vel Frodo Cash. Dernæst Falm (Steen Juul).

8 Ejsing har gået godt og udviklet sig. Han er blevet bedre og bedre fra start til start. Som jeg læser løbet kan vi få en god ryg, og så kan han være en triochance. Der er faktisk ret gode heste imod (Henrik Lønborg).

9 Forever Ice brød ud for mig i sidste sving senest i København. Det var en topplacering der røg. Hesten misforstod signalerne og troede den var færdig, så den ville vende om. Det er bare at glemme den start. Nu kommer hesten ud i Århus, som nok er dens favoritbane. Har den det rette hoved på så skal den være med fremme. God triochance (Casper M. Nielsen).

9. løb

 

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse samt vurdere brugen af de enkelte elementer på danskhv.dk og herunder danskhv.dk/jvb. På dette website bruges cookies til statistik og personalisering af indhold og annoncer. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.

Læs mere