JVB

Mobile navigation

Træner- og kuskekommentarer

Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter

Her finder du trænerkommentarer vedrørende førstkommende løbsdag. I dette tilfælde løbene fredag d. 14. januar.

Indhentet af Niels Jørgensen. Opdateres ikke yderligere.

PRINTVENLIG PDF

1. løb

1 Brigadoon Flair galopperede senest, og selv om hesten er fem år, har den optrådt lidt umodent, så vi håber først og fremmest på at den går fejlfrit og et godt løb. Det er en outsider (Mads Hviid).

2 Graceful Lady er egentlig bare med for at lære. Vi er godt tilfreds, hvis bare den går et godt løb. En meget lille præmiechance (Paw Willumsen).

3 Here’s Johnny Sox har vi stadig lidt udfordringer med aktionsmæssigt. Derfor er han en outsider. Hvis han går fejlfrit, så skal han nok gøre en god indsats, men jeg vil se de fejlfrie løb komme først. Bliver der ændret noget? Det bliver en lettere balance, som allerede var planeret til seneste start (løbene som blev aflyst 31/12, red.). Hvor meget balancen lettes, ved jeg ikke før jeg har varmet ham op (Michael Lønborg).

4 Shots Fired har jeg haft i et par måneder. Hesten har trænet fint og gået et rutineløb i Skive (løb 1.22,6g/2000 meter d. 22/11, red.), hvor jeg var ganske tilfreds med hesten. Det har været en meget ustabil hest, hvilket den ikke har vist i træning, men det kan selvfølgelig være en anden ting i løb. Jeg ser hesten som en outsider. Den har trænet forbedret, men jeg har svært ved at vurdere, hvordan den agerer i løb, hvilket er det, vi skal ud at teste (Christian Lindhardt).

8 Garfield AP var vældigt dårlig, da den startede senest. Har været forbi dyrlægen et par gange, og har trænet på hjemme ved ejeren, som melder ham klar. Hvis han går op til sit prøveløb, så kan han være en vinderchance, men det er vel bare en outsider her første gang. Hvad har dyrlægebehandlingerne gået på? Første gang var det vist i en forkode, og anden gang i begge bagknæ. Og det har hjulpet? Det melder de i hvert fald hjemmefra, og det håber jeg at de har ret i (Morten Juul).

10 Giscours jeg skal forsøge at køre fejlfrit. Hun har galopperet i begge starter, så det bliver et forsigtigt løb med tungen lige i munden. Vi er tilfreds, hvis den får en præmie og går fejlfrit. Ellers så skal den jo i prøveløb (Henrik Lønborg).

2. løb (V5-1)

1 Berlo var irriteret på noget i seneste start. Han blev fikset lidt op, fik en løbspause og har bare trænet på. Jeg er umiddelbart glad for en tredje-fjerde-femteplads. Normalt er han en stærk hest og jeg kører derudad i et jævnt tempo, men jeg er usikker på formen. Han er i hvert fald ikke 100 procent i topform, men heller ikke i dårlig form. Normalt får tillægshestene fat, og så tror ikke at jeg har noget når de kommer, men så får han et løb i kroppen (Finn M. Lassen).

3 Mr Panamera har stået over og er blevet frisket lidt op. Umiddelbart står han godt inde i løbet, og det skal normalt ikke være nogen ulempe, at det er en lidt længere distance, så jo, jeg håber på at vi kan få en god placering. Lille triochance (Birger Jørgensen).

4 Alvin CG har faktisk rigtig god form. Hesten har været drønuheldig de seneste to gange den har startet i Århus. Derfor var jeg også lige vel optimistisk i Skive, hvor jeg satte mig udvendigt. Der klappede han sammen og var skæv på hjørnerne, så han er efterfølgende blevet fikset lidt op af dyrlægen. Kommer så ud her i Århus med en drøm om, at han kan levere en god præstation igen. Ejeren er i hvert fald meget positiv på træningen, så jeg håber at hesten kan løbe i trioen, hvis den går som bedst. Det er absolut en god klassehest. Måske får den svært ved at slå de bedste fra tillæg, men hvis man er ude at gardere, ville jeg ikke lave en kupon uden at have hesten med. Det er en farlig outsider den dag hesten går fejlfrit (Rene Kjær).

7 Enjoy The Game blev det for hårdt for senest, da den kom til at sidde udvendigt på en god hest. Havde gået godt i starterne forinden og har vist god form. Her er det et åbent løb, og hvis den får det løb hesten skal have, så er det en god triochance (Mads Hviid).

8 Unstoppable har vel ikke vist den topform hesten havde tidligere. Senest i Skive var jeg lige ved at tro, at den havde fundet topformen igen, men så ebbede det alligevel ud over de sidste par hundrede meter. Her er han på favoritbane og favoritdistance, så hvis han får det rette løb, kan han være en lille triochance (Morten Juul).

3. løb (V5-2)

4 Gabriel Cross vandt senest, men møder helt andre heste her. Med disse amerikanerløb er hesten jo meldt efter et Anders And-blad. Springet i indtjeningen er alt for stort. Jeg ved godt at hestene som har tjent mest har dårligere spor, men han kommer fra nulklassen og har gået 1.18-1.19-tider, mens nogle af de andre har løbet meget hurtigere. Han er normalt rimeligt travsikker, og også fornuftig fra start, så det hele afhænger lidt af hvordan løbsoplægget bliver. Lille outsiderchance (Birger Jørgensen).

5 Doittinna var med i en hård åbning senest i Skive. Nu prøver Lindhardt hesten for første gang, og hvis han får den glat af sted, så synes jeg den skal have en lille triochance (Paw Willumsen).

7 Girlpower synes jeg det ser svært ud for. Hun har fået et dårligt startspor og der er faktisk ret gode heste imod, så hun har ikke været for heldig med amerikanerløbs-inddelingen. Glad for en præmie (Henrik Lønborg).

9 George Shadow går jævnt og stabilt hver gang. Senest fik hesten galop i første sving, men gik faktisk rigtigt godt bagefter. Hvis det løser sig fra spor 10, kan han vel være en lille vinderchance. Havde senest vatudtræk på for første gang. Det får han igen her (Morten Juul).

10 Faustino er lidt éntaktet, men er blevet en smule mere stabil. Det gør vel at man kan forvente at han tager en fornuftig præmie, da det er amerikanerløb og han er en af dem som har tjent mest, så en fornuftig præmiechance, synes jeg (Michael Lønborg).

4. løb (V5-3 • V4-1)

2 Golden Money har gjort det super de seneste to gange. Har fortsat god form, så hvis hun klarer Århus-banen, har hun vinderchance. Hvordan er din feeling med hensyn til Århus-banen? Det tror jeg ikke skal være noget problem. Bliver det offensivt? Vi har fået et godt spor og jeg er nødt til at køre med fra start. Hvis jeg kan få føringen, så kører jeg gerne der (Mads Hviid).

5 Go On Muscle Hill gik godt senest, kommer fint rundt i Århus, og er nu ved at være, hvor han skal være. Er det en vinderchance igen? Ja, det synes jeg. Hvordan skal løbet køres? Det må han selv om (Gitte Madsen).

6 Lovely Dela Noche havde vi rigtig fin og klar til 31/12 (den aflyste løbsdag, red.), men siden har vi haft lidt dårlige træningsbetingelser, så hesten er bare blevet holdt i gang uden at presse den. Den har et kedeligt spor og der er god konkurrence, så det ligner mest en præmie, men hun er i bund og grund en god hest. Taktikken går lidt på at se hvad de andre gør. Jeg trykker ikke 100 procent af fra start, da det bliver håbløst at komme ned derudefra. Det er en outsider (Peter Frandsen).

8 Deckname har fået et lidt bedre spor end Lovely Dela Noche og kan sidde med de hurtige fra start. Det er i bund og grund en god hest, som senest var anden til El Capitan. Hvis den kan sidde med disse heste, så er det en af dem som kan levere overraskelsen (Peter Frandsen).

10 C Me Tinna fik en uheldig galop på i Skive, men formen er fin. Hvis vi kan komme ordentligt med rundt, så er det en præmiechance og med lidt held en lille triochance (Paw Willumsen).

11 Empire Flex har trænet godt, og gik også godt senest efter en lille pause. Vi har skoet hesten lidt om bagunder op til denne start, så jeg tænker at det er en lille triochance (Paw Willumsen).

12 Everybodysaidthat er i god form, men har tabt på sporet. I første gang handler om at hesten går ordentligt og får en præmie (Kent Friborg).

5. løb (V5-4 • V4-2)

1 Eddie har bare trænet på siden seneste start. Sporet er jo godt, men hesten har kun tjent halvdelen af hvad dem som står bagved har gjort. Han holder god form og er rimeligt hurtig fra start, så den kommer vel til at sidde med fremme. Jeg har svært ved at vurdere, hvad det kan blive, men han kan vel løbe i trioen. Bliver det et offensivt oplæg? Det bestemmer Thomas, men fra dette spor skal den vel lidt med fra start. Hesten får nok en aftrækkelig ørehætte på denne gang (Henrik Lund).

2 El Capitan blev behandlet for blærebetændelse efter seneste start, hvor den var svag. Han fik en uge fri, blev behandlet og har siden trænet på. Han virker frisk og har trænet fint, så jeg forventer et godt resultat. Det er klart at der er andre gode heste med, men det skal være en god vinderchance, hvis ikke andet er stødt til. For første gang siden comebacket kommer han til at gå uden forsko, ligesom han altid gjorde førhen. Dengang var han betydeligt bedre uden sko. Det ved jeg ikke om han er nu, men jeg er optimist (Finn M. Lassen).

3 Enjoy Lomomba har endelig fået et ordentligt spor og har god form, så hun kan være en lille trioluring. Hvordan skal det gribes an? Det bliver at slippe til en god hest, og så ser vi derfra (Kent Friborg).

4 Eros Sisa har ikke gået for godt de seneste gange. Som jeg også udtalte senest (til den aflyste løbsdag 31/12, red.) så kommer starten her som en prøve, og hvis ikke hesten er bedre nu, så må den have en vinterpause. Hvis han er som bedst så skal han ikke være dårligere end disse heste. Så løber de ikke fra ham, men der er lige dette aber dabei med at han ikke har budt sig til de seneste gange. Derfor må det være en outsider (Birger Jørgensen).

6 Baywatch sad bag en træt konkurrent senest. Det resultat kan man glemme helt og holdent. Hesten har ellers virket i god form og skal nok gøre et godt løb igen denne gang. Oplægget lægger Knud selv op. Hesten åbner fornuftigt og plejer at gå gode løb i Århus. Triochance (Michael Lønborg).

9 Royal Blue træner utrolig godt. Senest i Skive kom hun aldrig af sted i volten. Den start kan man bare glemme. Hun trives normalt rigtig godt i Århus. Selvfølgelig er hun ustabil, men hesten indeholder meget og kan være med til at kæmpe om sejren, hvis den går fejlfrit, hvilket jeg tror at den gør (Christian Lindhardt).

10 Newton Tile er ved at begynde at finde lidt form efter en længere pause. Her fra bagspor er han vel en outsider. Han har gjort det godt i sin klasse, men skal lige vise at han finder tilbage dertil igen. Kører du selv den bedste chance af de to i løbet? Nej, det er ikke sikkert. Jeg bestræber mig på at køre for alle de hesteejere jeg har. Derfor blev det sådan her i et forsøg på at gøre så mange som muligt glade (Michael Lønborg). 

6. løb (V5-5 • V4-3)

3 Elsztain var superfin i første start for os. Da havde hesten ikke startet i lang tid, så jeg tror bare at formen er blevet bedre til denne gang, og hvis den klarer Århusbanen så er det vel en triochance. Var det meget overraskende for dig at den vandt senest? Det er klart at det var overraskende når hesten ikke havde startet i to år, men den havde trænet godt op til løbet, så det var bare dejligt at den gik op til træningen (Mads Hviid).

4 Exciting Lady hoppede senest i Skive. Banen var blevet lidt for blød til hende, da hun har en meget flad baggang og kræver en fast bane. Hun sad ellers godt til da hun galopperede rundt svinget. Hvis hun går glat, så tror jeg hun kan være med fremme. Hun virker rigtigt godt gående (Knud Mønster).

9 Beachglade gik et fornuftigt løb senest efter at vi havde haft problemer med at hesten ikke trivedes med ridetræning. Gjorde en start i lørdags, hvor den gik meget bedre efter at være gået tilbage til den gamle træningsmetode. Hun tager vel en fornuftig præmie, uden at være en vinderchance (Michael Lønborg).

10 Jesse Schermer fik senest endelig udbetaling for sin fine form gennem lang tid. Han gik et rigtigt godt løb. Nu er det lidt en tæt start, men det tror jeg han klarer. Han skal vel være en lille vinderchance igen, selv om han har et skidt spor (Morten Juul).

11 Darth Vader SM gider jeg næsten ikke kommentere sporet på. Det er amerikanerløb med højest 160.000 kroner og han har 141.000, men det er irriterende med de spor hesten får. Senest valgte René forkert. Han tænkte “skal/skal ikke” med hensyn til at køre ud i andet spor på første langside. Han lod være og så sad han bag en hest som stod af. Derved sad han sidst, da der manglede 700 meter, men hesten afsluttede med fuld fart over mål og med ørehætten i behold, så præstationen fejlede ikke noget. Den skal bare snart have noget held. Det er en god triochance, og hvis den kommer fint igennem, så er det også en vinderchance. Hesten er absolut ikke dårligere i Århus (Gitte Madsen).

7. løb (V4-4)

2 Benton Frisco har gået fint de seneste gange, og det regner jeg med at han også gør denne gang. Han er hurtig fra start, kommer til at sidde med fremme, og er en god triochance (Henrik Lønborg).

3 Denimcowboy er fint gående. Han gik godt senest i Skive, og plejer at gå godt i Århus. Målsætningen er en god præmie. Kan være en solid triochance (Knud Mønster).

5 Frontrunner Shadow har faktisk gået godt de to gange, hvor jeg kørt vældigt defensivt i inderbanen og hesten har afsluttet i topfart begge gange. Hvis hun får det rigtige rygløb, så er hun i hvert fald en triochance - selv med Birger på (Morten Juul).

6 VIP Hall kan jeg ikke rigtigt finde ud af. Nu får hesten en start i Århus, hvor den altid har gået godt, mens den hænger lidt i svingene den anden vej rundt. Han er også ved at være en slidt dreng, så vi må se hvordan det går og hvad der videre skal ske. Formen er hvor den skal være, men hesten yder ikke det den skal. Det er en klart en outsider (Gitte Madsen).

7 Leading Tile gik godt for Christina senest efter en startgalop, og det er meget unormalt for hesten at galoppere. Han dur stadig fint i sin klasse, tror jeg, men jeg kører ham formodentlig en smule afventende fra spor syv, men vi må se hvad jeg gør, når bilen slipper. Det bliver ikke før jeg afgør det. Det er en vel fornuftig triochance, hvis han går som senest (Michael Lønborg).

8 Chap AP har vi længe syntes godt kunne prøve højrevejen, da han jo har haft lidt problemer i svingene venstre rundt, men der har bare ikke været løb som har passet, og han har heller ikke haft formen til det. Nu har han begge forudsætninger. Løbet passer ham godt og formen er perfekt, så jeg tror selvfølgelig på en stor vinderchance, hvis han går som senest (Rene Kjær).

8. løb

3 Daniel Autriche tager vi til Århus her første gang, for at se om hesten kan finde den vej rundt, og så tager vi det som en form for rutineløb. Sker det med en tanke om at hesten kan have fordel af Århus-vejen? Nej, det er bare for at se om vi fremadrettet kan melde hesten i Århus, eller vi skal se bort fra det. Hesten kommer på fire jernsko og i et åbent hovedlag, men hvis den finder rundt på banen, så er det ingen dårlig hest. Jeg købte den, fordi jeg skulle have en hest at køre med igen. Jeg kender ikke grunden til at de solgte hesten. Muligvis har det skyldtes manglende resultater. Det virker som en fornuftig hest, men nu skal hest og kusk også lige lære hinanden at kende. Bliver du overrasket, hvis hesten løber lidt med frem? Nej. Hvis den finder rundt og er fejlfri, så tror jeg den er i trioen (Rolf Jørgensen).

4 Gin Rummy. Jeg har lidt svært ved at vurdere løbet. Jeg synes at hun er lidt bedre end resultaterne lige viser, men det afhænger også af, hvordan de får kørt løbet. Hvis hestene fra tillæg kommer nemt op så er den solgt på forhånd, men hun kan være en lille triochance (Henrik Lønborg).

8 Daniella Gardenia blev løbet forkert for senest. Jeg sad langt tilbage og de lukkede 1.09 de sidste 500 meter, så hun kunne ikke tage meter ind. Samtidig fik jeg ikke kørt det bedste løb. Jeg synes konkurrenterne var gode, så jeg satte mig ned i fjerde par indvendigt i et V75-løb. Det skulle ikke have gjort, for de kørte absolut intet en kilometer midtvejs. Hun var ellers fin og har trænet godt bagefter. Hun virker fortsat fin og i fornuftig form. Med det rette løb kan hun godt være en god triochance og en lille vinderchance, men det er klart at Dubai er hesten at slå (Martin Andreasen).

9. løb

5 Bindee Blue har et svært startspor og jeg kender ikke rigtigt konkurrenterne. Hvis alt går godt så tager den en af de små præmier (Paw Willumsen).

12 Amazone Shadow kæmper på så godt hun kan. Selv om hun har 40 meter og et højt nummer, så kan hun godt være en lille triochance, hvis det flasker sig med positionerne. Det er svært at vinde fra 40 meter, så mest realistisk er det en præmiechance, da jeg synes hestene er lidt bedre i formløbet denne gang end tilfældet har været i en tid. Omvendt så troede jeg heller ikke på hende senest i Skive og alligevel var hun tredje. Hun er god til at løbe med dem (Martin Andreasen).

15 Breaking Bad svinger meget i præstationerne, men flasker løbet sig efter ham, så tænker jeg faktisk at han kan være med være i trioen, hvis det hele stemmer. Det er den bedste chance af staldens to heste i løbet (Paw Willumsen).

 

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse samt vurdere brugen af de enkelte elementer på danskhv.dk og herunder danskhv.dk/jvb. På dette website bruges cookies til statistik og personalisering af indhold og annoncer. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.

Læs mere