JVB

Mobile navigation

Træner- og kuskekommentarer

Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter

Her finder du træner- og kuskekommentarer vedrørende førstkommende løbsdag. I dette tilfælde løbene 22. februar.

Indhentet af Niels Jørgensen. Opdateres ikke yderligere.

PRINTVENLIG PDF-VERSION

1. løb

1 Fontaine PD tager vi til Århus for at prøve, da jeg synes hesten fungerer bedre højre end venstre rundt i træningen. Hesten har trænet rigtig fint så jeg synes umiddelbart at det skal være en rigtig god chance. Kan den tage spids? Det er jeg ikke sikker på. Jeg kender ikke de andre, men han er ikke specielt hurtig fra start, men det er heller ikke så vigtigt. Han er stærk (Bjarke Haagensen).

2 Goforit H er fint nok gående, men ikke hurtig nok. Jeg meldte ham til rutineløb på dagen, men da han ville være alene ville jeg ikke have ham ud, og da der så manglede heste i nulklassen, fik de lov at tage ham med der i stedet. Han er stabil, hvilket er en fordel, men fartmæssigt så burde han ikke kunne være med. Jeg er glad hvis han får en præmie (Martinus Nørskov).

3 God Save The Queen er selvfølgelig lidt svær at sætte ind konkurrencemæssigt. Hun var klar i fjor, og virker til at være det igen. Hesten er normalt “debutant-klar” og jeg tror på, at hun kan være med fremme. Hvordan er hesten fra start? Det har jeg ikke rigtigt noget indtryk af, men den har spor tre og ingen hest udvendigt, så det skal nok gå. Bliver du overrasket i tilfælde af sejr? Nej. Det er den jeg skal vinde med, hvis jeg skal have nogen chance for at vinde (Steen Juul).

4 Gibbs er en meget urutineret hest, som har en vis kapacitet. Hesten er med vilje meldt fra 20 meter tillæg selv om der fandtes opgaver som var bedre. Dette for at den kan have nogle heste at følge efter. Den løber og venter på de andre og har ikke rigtigt forståelsen endnu. Ellers er hesten normalt set stabil og har en fornuftig triochance (Michael Lønborg).

5 Gentina fungerede ikke rigtigt i seneste start. Vi har trænet på siden og prøvet at få mere styrke i hesten. Det føler vi er lykkedes, men her første gang efter en træningsperiode må hesten bare have et roligt løb og håbe på en trioplacering (Casper M. Nielsen).

6 Foo Fighter har drillet os lidt ved at galoppere, så vi skal finde løsningen på det. Jeg tror hun bare skal bare pakkes lidt bedre ind på bagbenene, så hun ikke rammer sig. Jeg satser på at hun går fejlfrit denne gang, og så er hun en triochance (Henrik Lønborg).

2. løb (V5-1)

1 Diamond P synes jeg gik godt senest, og det må vel være en god chance igen. Jeg synes konkurrenterne var en tand bedre senest. Spørgsmålet er, hvad Knud vil fra start. Jeg siger aldrig noget til ham, det afgør han selv, og jeg ved ikke om hesten kan tage spids, men ellers må vi få et godt rygløb. Hesten gik godt i intervaller mandag og formen er hvor den skal være. Senest gik hesten med sko, og nu må vi se om den kan gå uden sko denne gang. Det afgøres på dagen. Lille vinderchance (Brian Crohnager).

2 Newton Tile er kommet i gang med at starte lidt oftere og virker til at have tage løbene rigtig. Jeg fornemmer at den burde blive bedre og bedre. Startspor spor to er godt med en starthurtig hest, så umiddelbart burde den være med til at stride blandt de to-tre første. Lille vinderchance (Michael Lønborg).

3 Dark Passion fungerede faktisk godt senest. Jeg fik at vide, at hesten skulle gå et pænt løb og jeg fik sluppet til en hest som blev bedrøveligt træt, men Dark Passion virkede fin hele vejen og havde en smule sparet ind i mål. Det kan være en lille triochance. Hesten har et godt startspor og er lynhurtig fra start, så forudsætningerne er gode (Birger Jørgensen).

4 Cinxia havnede langt nede senest, og de kørte ikke rigtigt noget undervejs, men afsluttede reelt stærkt de sidste 300 meter. Formen virker fin, men hun kunne bare ikke løbe hurtigere op mod mål. Der er gode heste imod her, men hvis vi får et godt løb så kan den godt tage en præmie. Den skal lige vise noget inden vi kan tro på mere (Casper M. Nielsen).

6 Sir MM er mest med fordi lige så godt kan have to med når vi kører. Får vi lidt penge med den, så er det fint. Hesten træner pænt, men jeg synes at den generelt er lidt veg i løbene, så det er lidt svært at spå om chancen (Bjarke Haagensen).

7 Eagle Merci har galopperet lidt på det seneste, men hesten virker ellers ok efter galopperne. Chancen her er vel lidt outsiderbetonet på grund af galopperne. Ydermere har den et dårligt spor, hvilket den har haft i efterhånden mange starter, men det må vi tage med. Ændres der noget? Jeg funderer på om den skal køres uden sko, men det beror på banens beskaffenhed. Kan det i givet fald hjælpe den til et fejlfrit løb? Hesten har gået gode løb uden sko (Steen Juul).

8 Design Hastrup gik godt senest, blev suget lidt med og fik vel andenpladsen på at hesten er så hurtig fra start. Den begyndte at gå lidt på en line op mod mål. Har bare trænet lidt på siden, og så håber vi at det er blevet lidt bedre. Spor otte er fint nok. Vi tager vel ryg på Newton Tile. Det må være en god triochance (Frederik Kragh Olsen).

3. løb (V5-2)

1 Ficaness har trænet en smule sparsomt på grund af al den sne og frost, så hesten er ikke toptunet, men jeg synes den har gjort det godt. Har trænet godt Århusvejen rundt i Billund så nu prøver vi den i Århus, da vi alligevel skulle op med den anden (Echo Renka, 5. løb, red.). Der er da et par gode imellem, men en lille triochance synes jeg ikke er urealistisk (Rene Feltheim).

2 Excellent Prince gik rigtig godt mellem galopperne senest. Han hoppede begge gange i svinget og jeg har tidligere haft en formodning om, at hesten var bedre i århus. Derfor er den her tilbage på hjemmebanen. Den virkede faktisk lidt i fremgang senest, bortset fra galopperne, så jeg var egentlig godt tilfreds. Jeg tror, at den går fejlfrit her, og i givet fald er det en triochance (Michael Lønborg).

3 Enjoy Hastrup har gået godt i en lang periode. Senest stod hesten lidt af, men der var ikke rigtigt nogen fejl at se på hesten bagefter. Den er hurtig fra start og kommer nok til at sidde langt fremme undervejs, men vi skal være glade for at være mellem de fire-fem første (Frederik Kragh Olsen).

4 Deckname. Det ser vel fornuftigt ud. Hesten er rimelig hurtig fra start, så jeg vil under alle omstændigheder få en god position og så skal den sidde med til i hvert fald en triochance. Jeg ved ikke hvordan banen bliver. Chancen for at den bliver løs er ikke til stede. Den bliver nok mere smattet og det har hesten ikke prøvet før, men jeg kører med alle fire sko ligesom i de andre starter (Peter Frandsen).

6 Eros Sisa gik faktisk rigtig godt senest. Det var slet ikke meningen at jeg skulle have kørt så offensivt, men jeg kom til at sidde lidt på mellemhånd. Jeg kom til at sidde udvendigt i første sving, forbi Kenneth (Eik Again, red.) og da jeg så ville ned, så gik de andre ud. Derved blev jeg hængende derude så Eros Sisa var faktisk tapper og positiv. Nu er det et lille felt igen, og den tid han gik senest klarer han sig også et stykke på, så hvis han er lidt heldig med løbet skulle han gerne ende blandt de tre første (Birger Jørgensen).

7 Follow Me skuffede mig senest i Aalborg, hvor jeg kørte spids og hesten gik helt død. Jeg må prøve at køre et fornuftigt løb med ham. Så kan han tage en præmie (Henrik Lønborg).

4. løb (V5-3 • V4-1)

3 Bentley Bratajka tror vi kan være lidt vanskelig i volten, men hvis hun klarer det og kommer afsted, så har hun vinderchance. Hun har været godt gående, men nu er det også et stykke tid siden den har startet og der har nok været lidt udfordringer med banerne på landet med det vintervejr vi har haft (Henrik Lønborg).

4 M T Nicole har gået pænt uden at være helt super. Hun har fornuftig form, og står vel også fornuftigt i løbet. Og Århus-vejen er en fordel? Det tror jeg. Hesten gik supergodt senest den var i Århus. God pladschance (Steen Juul).

5 Quiz Roc blev det noget skidt med i lørdags. Hvis den første start var gået havde hesten enten siddet i spids eller ryg på den førende, så det var ærgerligt. Hesten var helt ubrugt da den kom i mål. Det var med hætten i behold, så vi tænkte at vi skal prøve at starte her. Nu blev det så anden række i volten, men hesten viste jo forrige gang, at den også godt kan afslutte. Nu er ikke så mange heste med og bliver der hul så må vi bare køre på. Ellers må vi forsøge at få et rygløb. Hesten er i hvert fald i topform, det var bare utur senest. Det må være en outsider. Jeg vil da ikke bytte heste med nogen af de andre, men det er lige med hvordan løbet bliver kørt (Morten Melin).

6 Henbianca Boko. Jeg synes det ser fornuftigt ud for. Det er klart at der er et par heste i første volte som har god form, men jeg bliver ikke overrasket, hvis den vinder (Jan Dahlgaard).

7 Billie Jean har vist opadgående form, trives efterhånden godt i Århus og vil have fordel af en vanskelig bane. Et lille minus på distancen, men alligevel en lille vinderchance (Bent Svendsen).

5. løb (V5-4 • V4-2)

1 Baywatch har fået et løb i kroppen efter pause. Jeg synes den gjorde det godt første gang. Med spor et betyder det, at de andre har tjent mere, så man kan sige at hesten er meldt lidt op, og den er gået hurtigt op i klasserne. Hvis det bliver en tung og fedtet bane, hvilket det kan tegne til, så er det ingen fordel. Så tror jeg den tunge hest kommer til at hænge lidt i banen, så et stort forbehold for det. Ellers har den gjort det så godt at den burde kunne være med fremme blandt de to-tre første (Michael Lønborg).

2 Livi Ohio HM var ifølge René éntømmet og skidt senest, så den har været hos Le Tølbøll (hesteosteopati, red.) og det var en del at rette. Alt er rettet og han har virket fin i arbejde efterfølgende, så jeg tror hesten kommer tilbage her i nygammel udgave. Jeg er optimist. Kan hesten ligefrem vinde? Hvis det hele flasker sig og hesten får løbet, så kan den i hvert fald løbe lige op med de andre. Og hvad er løbet? Enten spids eller et godt rygløb, hvor der kan ventes med at køre indtil lige bane (Gitte Madsen).

3 Echo Renka er ham vi tager turen til Århus for. Da jeg fik hesten var der en del som skulle repareres, og det har taget lidt tid. Vi har med vilje trænet ham Århusvejen rundt, da jeg synes han går bedst den vej. Det har virket fint, men han skal have et roligt oplæg i første start efter mere end tre måneder. Jeg tror det bliver i Århus at hesten har sin fremtid et stykke tid frem, men hvis bare han holder stilen og går pænt, så er jeg tilfreds her første gang. Mere end en lille placering tror jeg ikke på, men hesten virker stærk og reel, og formen er også ok selv om den har stået stille i så lang tid (Rene Feltheim).

4 Enson var der vel lidt pil op ad på senest og han sad faktisk for første gang i lang tid med en smule sparede kræfter til slut. Jeg ved godt, at han også fik et fint løb, men det virkede som om at hesten havde lidt overskud, så det var positivt. Der er ikke så mange heste med, og han er rimelig fra start og har fået et fornuftigt spor. Baywatch bliver det umiddelbart svært at slå, men hvis Enson kan få et godt rygløb igen, så tror jeg han er med fremme på stregen (Birger Jørgensen).

6 Colorado Laser slog på vognen senest og så blev det hele forkert, da jeg ikke kunne dæmpe hesten fra start, så det blev alt for hårdt at gå udvendigt og trykke sig til spids. Kan tage en præmie her (Henrik Lønborg).

6. løb (V5-5 • V4-3)

1 Drønviktormolar holder rigtig, rigtig god form og har fordel af Århus. I Aalborg blev han lidt "tempotorsk", idet farten blev taget ud af løbet, og så kunne han bare ikke løbe stærkere i en hurtig afslutning. Han lukrerer lidt mere på styrken og plejer at kunne gå et hårdt tempo. Der er mange starthurtige heste i feltet og jeg tror ikke vi kan ramme føringen. Skulle det lykkes, så tror jeg til gengæld ikke at de slår den, men vi må se hvor vi havner. Der er tre-fire meget starthurtige konkurrenter, som jeg ikke tror vi kan svare, men så må jeg i stedet håbe at kunne bruge lidt af energien til slut. Det burde være en vinderchance, men sporet er vel ingen fordel for ham. Kommer vi derfra, og der bliver kørt lidt, så er jeg helt sikker på, at han nok skal gå et godt løb (Birger Jørgensen).

2 Benton Frisco møder gode heste, men har fået et godt spor og skal være en lille triochance. Hvordan skal løbet gribes an? Han skal have ryg på en af de gode. Så det bliver ikke aktuelt at køre i spids? Absolut ikke. Ikke mod disse heste (Henrik Lønborg).

3 Super Mento. Det er selvfølgelig et hårdt felt, så jeg tænker at vi må jagte en præmie. Hvordan vil du gribe løbet an? Der er flere starthurtige heste og nok også flere, der gerne vil til spids, så jeg kører lidt frem og ser hvor vi havner. Vil du gerne til spids? Det er klart at hesten går bedst fra spids, men lige her er det vel ikke altafgørende. I første omgang er det en præmie vi jager, men det afhænger lidt af hvordan løbet bliver afviklet, om vi havner i trioen (Nikoline R. Nikolajsen).

4 Gogo Di Quattro er behandlet siden den startede senest og hesten har trænet fint nok, men den skal selvfølgelig lige i gang igen så vi sigter i første omgang på en af de mindre præmier (Lillian Uglebjerg).

5 Carozzo blev det for hårdt for senest. Jeg synes stadig at formen er god på ham, og resultaterne er dårligere end hvad formen er til. Han matcher normalt set alle disse heste når ellers hesten er som den skal være og jeg kører ordentligt med ham. God outsiderchance (Michael Lønborg).

6 Dream Of Success blev det for hårdt for senest, men jeg synes hesten gik et stærkt løb. Den knækkede trods alt Carozzo og var først slået med 100 meter igen, så hesten viser topform. Ellers er det den sædvanlige devise med at den har kæmpe fordel af Århus-vejen. Nu kører vi nok ikke fra start, da der sidder et par heste indvendigt som den ikke kan passere. Senest kunne jeg ikke køre med fra start, hvor den var lige ved at hoppe. Jeg tror, at det var den hårde/løse bane, der gjorde det. Hesten fik ingen fæste. Banen var ikke dårlig, men den var hård under det løse sand og jeg følte ikke at jeg kunne slippe hesten og køre for fuldt, men hesten viser god form og skal være en vinderchance (Bent Svendsen).

7 Giggs Boko var jo fin senest, hvor han sad sidst og afsluttede godt mod gode heste. Formen virker vældig fin. Han har selvfølgelig fået et lidt træls spor, men normalt er det heste han er fuldt på højde med. Løser det sig, så er det en vinderchance (Mads Hviid).

8 Bosse Game virker fin. Jeg var selvfølgelig overrasket over, så godt han gik senest. Jeg havde ikke troet, at han hentede dem. Han må da være et godt på sejren. Han kommer med bagsko her. Dem havde vi pillet af senest. Jeg tror det var derfor han galopperede. Det stemte ikke for ham lige da han satte af. Så du tror ikke, at netop det at han gik uden bagsko, var baggrunden for at han gik så godt? Nej. Han plejer også at gå godt med bagsko. Jeg skal være stor optimist (Søren Jørgensen).

7. løb (V4-4)

1 Livi Moon gik vel ok senest. Efterfølgende har vi skiftet træningsoplæg på hesten og det virker fint. Nu står hesten fra spids, men jeg ved ikke om Kaj vil køre spids eller slippe til Mockingbird Face, men umiddelbart skal det være en triochance (Casper M. Nielsen).

2 Mockingbird Face. Der er allerede to som har gratuleret med sejren, og det er klart at på papiret ser det godt ud, men distancen er 500 meter for kort. Så ja, det er vel en lille vinderchance med en stor triochance (Lillian Uglebjerg).

5 Rex Loudeac gik kanon senest, men blev overspeedet i opløbet af Urbanio som har tjent en million, så det var vel godkendt. Det virker til at formen er fin på hesten og jeg tror godt at den kan vinde løbet (Casper M. Nielsen).

6 Coco Højgård er ude i formløb og det er lidt svært at vurdere chancen, men hesten er udmærket gående, så måske er det en triomulighed (Henrik Lønborg).

8 Beachglade kan jeg slet ikke vurdere mod disse gamle heste. Spørgsmålet er om den kan løbe disse meter ind, men der var ikke andre løb til hende og hun er bedst i Århus. 40 meter er svært, men den resultatrække hun står med er også misvisende. Outsider (Michael Lønborg).

9 Camble Flames seneste start skal vi bare glemme. Jeg eksperimenterede med at tage hendes halvlukkede hovedlag af, og det var en fejldisposition. Hendes fokus var alle andre steder. Nu er hun tilbage i sit sædvanlige udstyr. Hun er i ok form, men træningen har ikke været optimal på grund af vejret, så jeg er mere end tilfreds med en lille præmie (Karen Brostrøm).

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse samt vurdere brugen af de enkelte elementer på danskhv.dk og herunder danskhv.dk/jvb. På dette website bruges cookies til statistik og personalisering af indhold og annoncer. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.

Læs mere