JVB

Mobile navigation

Træner- og kuskekommentarer

Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter

Her finder du trænerkommentarer vedrørende førstkommende løbsdag. I dette tilfælde løbene fredag d. 15. oktober.

Indhentet af Niels Jørgensen. Opdateres ikke yderligere.

PRINTVENLIG PDF

1. løb

2 Condor Jet er blevet kastreret, og er umiddelbart blevet en helt anden hest at have med at gøre. Der er gode heste med, men jeg har da en god feeling for, at den vil gå et godt løb. Den skulle meget gerne være blandt de tre første, med en lille vinderchance. Der er en stor tung hest, som også agerer meget urutineret. Den har gået en masse arbejder, men har bare haft 100 andre ting i hovedet. Jeg tror og håber, at det på sigt bliver en god hest, men den har haft lidt svært ved at forstå det. Vi har en god fornemmelse for, at det går den rette vej (Birger Jørgensen).

3 Fay P skal måles lidt på de tidligere resultater. Jeg har kørt et par lette arbejder med den og det bliver man ikke meget klogere af, men det virker som en tiltalende hest. Den virker til at have udmærket kondition, men det er svært for mig at bedømme noget som helst i forhold til chancen (Peter Frandsen).

4 Focus P har jeg ikke set siden den startede senest, hvor jeg fik “dødens”. Det var han ikke så begejstret for, men det er de færreste. Hesten virkede i fin form og også ret stabil. Er måske en triochance (Thomas Bonde).

7 Random Tile har 20 meter tillæg og møder ældre heste. Den skal ud at have lidt mere løbsforståelse og derfor er denne proposition valgt. Forventningerne ligger lavt. Det jeg gerne vil, at den går et løb hvor læser endnu mere. Jeg ved godt at den har vist sig fin og stabil, men jeg vil gerne bygge på, så den får en god forståelse for det med løb. På klassen kan den selvfølgelig være en triochance i tilfælde af gode positioner undervejs, men det vigtigste er at den går et godt løb (Michael Lønborg).

8 Happyrun Cloc havde lidt problemer i svingene senest, men sluttede godt af. Jeg tror at vi får svært ved at vinde løbet. Der er gode heste oppe foran, men det kan da være en triochance (Henrik Lønborg).

2. løb (V5-1)

1 Perhaps Flax har gået rimeligt i sine to første starter efter pause. Den galopperede lidt umotiveret senest, men er faktisk godt gående. Det må være en triochance (Kent Friborg).

2 Deckname er i hvert fald i god form. Den er også ret hurtig fra start og har et godt spor, så jeg mener at den som minimum skal være en triochance. Kan den også vinde? Det kan jeg ikke udelukke. Jeg synes hesten gik godt i de to fødselsdagsløb, og jeg ved, at den har trænet godt efterfølgende (Peter Frandsen).

5 Gismo gik jo supergodt senest i Aalborg. Den drønede bare banen rundt og vandt med kræfter sparet. Opgaven her ser vel også ok ud. Det skulle gerne være en vinderchance. Hvordan skal løbet køres? Hesten er jo hurtig fra start og senest gik den i spids. Det er vel oplagt at prøve at komme frem, og se om vi kan styre igen. Hesten virker til at være i supergod form. Som hesten gik senest tror også at det går, hvis den får et rygløb eller kommer til at hænge lidt. Jeg ved det ikke, men mon ikke de har lidt respekt for den (Hussein Kassir).

6 Echezeaux blev det helt forkert for op til bilen første gang i Århus. På Fyn galopperede den også, men løb alligevel 1.17 med den store fejl, så formen må være der et sted. Hesten er meget anspændt i startmomentet, men i fejlfri udgave skal man nok se op for den (Thomas Bonde).

7 Farida. Jeg skulle ikke have forladt ryggen bag Gismo senest. Det kostede en andenplads. Her prøver vi igen at fyre fra star, selv om det er langt ude på vingen, og så bliver det forhåbentlig samme oplæg med at sidde bag Gismo og komme med hjem til en anden-tredjeplads. Den kan man ikke slå som den gik den senest (Bent Svendsen).

9 Daylight VP gør som regel gode løb i Århus, hvor hesten går bedst, og jeg tror også at den går til en præmie her igen. Hesten føles fin i træningen hjemme. Lille triochance (Michael Lønborg).

11 Excellent Prince har et svært spor. Jeg synes ellers at den træner fint, men der er mange at runde her, så det er en præmiekandidat (Michael Lønborg).

3. løb (V5-2)

2 Encru Cloc fik desværre et for ham dårligt spor, i den forstand at han bliver vældigt ambitiøs blandt heste når han bliver lukket inde. Derfor kan det desværre lugte lidt af det samme som senest i København med startgalop, men jeg håber at han går fejlfrit. Gør han det, så trives han godt i Århus og dur også i dette selskab. En outsiderbetonet vinderchance (Michael Lønborg).

4 Farasi Surprise var svag i seneste præstation. Der var intet tryk i ham, men han træner helt ok igen nu. Samtidig har vi lettet ham lidt i balancen. Hvis det falder heldigt ud, så tror jeg godt at han kan være mellem de tre første (Steen Juul). 

5 Jesse Schermer gik et sindssygt godt løb senest. Den var med i en hård, hård åbning og gav først op de sidste 75 meter. Han har i hvert fald topform, og hvis det flasker sig så skal han have en god chance. Er det en vinderchance? Ja, han er vel en af et par stykker som kan vinde. Han har chancen, hvis han får det rette rygløb (Morten Juul). 

7 Cicero Cæsar gik jo godt senest og løb en god tid, så det er det samme som senest at søge en god præmie. Kan den være trioaktuel? Det kan den måske godt, men det er svært i et flet med 12 heste, når hesten er langsom fra start, så jeg vil kalde det en præmiechance (Dennis Kristiansen).

8 Alltherightmoves kører jeg indvendigt med ligesom senest og ser hvor langt hesten er. Han mangler måske stadig et par løb i kroppen. Er ikke ude på favoritdistance men går den ligesom senest så håber jeg på en præmie (Kent Friborg).

9 Freja Blåbjerg var der ikke det store tryk i senest, så jeg håber at det er bedre nu. Jeg håber da på at den kan den tage en præmie. Den skal til inderbanen og håbe på at det løser sig (Morten Friis).

10 Follow Me Now har holdt god form længe og formen fin, men de skal køre løbet lidt på dens præmisser for at den kan komme helt frem. Den kræver hårdt tempo, men en triochance er det (Jeppe Juel).

11 Chaplin har svært ved at få luft og er ude på en forkert distance. Maksimalt en placeringschance (Thomas Bonde).

4. løb (V5-3 • V4-1)

1 Eros Sisa har fået et for den godt spor. Den er normalt ret hurtigt, men kan også have det med lige pludseligt at kunne slå benene sammen og galoppere. Den er dog blevet mere stabil. Det er ikke sikkert, at vi kan få spids fra nummer et, men så må vi prøve at køre i ryg. Det er vel en af dem, som kan vinde, hvis vi har lidt tur på vejen (Birger Jørgensen).

3 Ejsing synes jeg egentlig har gået fornuftigt igennem længere tid. Den var ude på en svær opgave senest, hvor den var hårdt inde i løbet pengemæssigt og i en finale. Den er ikke i tipsrammen, hvilket jeg synes den måske burde have været. Lille triochance (Henrik Lønborg).

4 Fille Fingal er i fin form og træner fint, så han er den af dem som kan være med fremme. Hesten er blevet rimelig fra start. Senest tog jeg spids i Skive, men blev trykket ihjel, så han gik fantastisk. Det er en lille vinderchance (Kent Friborg).

8 Easycomeeasygo S kom til at sidde lidt fast med kræfter sparet bag trætte heste senest. Hun har faktisk god form og er måske lidt bedre end resultaterme viser, men hun skal have meget hjælp på vejen. Hun kan godt være en triochance, hvis der er lidt tur på vejen (Birger Jørgensen).

10 Freiherr Faust har gået godt de seneste to gange. Senest blev han slået af en rigtig god hest (Funny Money, red.). Han er lige rundt om hjørnet, men det er klart at med spor 10, foruden at Magnus skal køre hesten for første gang, så skal der lidt tur til, men hvis det løser sig, så er han i hvert fald en god triochance (Morten Juul).

12 Livi Onassis HM er det endt i galop med, de to gange jeg har kørt hesten. Jeg synes ikke hesten fungerer optimalt, men ejeren vil gerne prøve den højrevejen rundt, så det gør vi, men fra et iskoldt spor er det ikke noget for vinder- eller triospillerne. Får vi penge så er vi glade (Hussein Kassir).

5. løb (V5-4 • V4-2)

1 Dandit har vi haft i et par måneder. Den har ikke været helt nem at få på rette spor, og her første gang skal den bare ud og i gang, så vi håber på en præmie (Morten Friis).

2 DJ O’Kay har haft lidt pause, fordi han pludselig havde tykke ben, da han skulle starte senest (20/9, red.), så han er ikke toptunet i træningen. Han er frisk igen, men mangler nok et løb i kroppen, så vi må se hvad det kan blive til. En god triochance, ellers bliver jeg skuffet (Thomas Bonde).

3 Algol har gået godt i monte. Jeg håber på at den kan gå lige så godt i sulkyløb. Så rækker den vel til en god præmie (Kent Friborg).

5 Borups Viking var lidt under isen i de seneste starter, så den har haft en lille pause og derefter trænet på igen. Det har virket fornuftigt, men den møder ret fine heste under 240.000 kroner. Det er også selv en god hest, men kun tre år gammel. Får han et nogenlunde løb, så tror jeg han er en triochance med en lille vinderchance (Hussein Kassir).

6 Epos Østervang kom tilbage efter pause senest og gjorde det godt. Her er det et lidt yderligt spor her, så det må være en triochance. Hvordan skal det gribes an? Det ved jeg egentlig ikke. Der er et par starthurtige heste indvendigt, så jeg tror det kommer til at koste mere end det smager, hvis man kører med (Michael Lønborg).

7 Arm Bri er tippet vinder. Det synes jeg er voldsomt fra spor syv. Hun kommer til at få et lidt hårdt løb, i og med at hun ikke kan tage spids under nogen omstændigheder, men en triochance skal hun være (Henrik Lønborg).

8 Cabo Suroeste møder gode heste og vi er tilfreds hvis han får penge. Det var vi også senest, men da var der nogen som galopperede og så var han pludselig tredje. Men hesten virker fin i træningen (Henrik Lønborg).

9 Benton Frisco synes jeg måske har det lidt svært pt, og den har også været lidt uheldig med sporene. Han skal helst sidde med fremme og er ikke så meget for at løbe forbi mange heste, så jeg synes det ser lidt svært ud fra dette spor. Tilfreds med en præmie (Henrik Lønborg).

6. løb (V5-5 • V4-3)

1 Enzo har vist form i et stykke tid, men har ikke Århus-banen som sin foretrukne. En præmie er realistisk mod disse modstandere (Jeppe Juel).

2 Eddie The Eagle møder et par gode heste, men har supergod form. Han skal nok gøre et godt løb, men en vinderchance er ikke aktuelt. Det må være en pladschance. Hvordan skal løbet køres? Jeg vil allerhelst sidde i ryg på Extreme hele vejen, hvis det kan blive til det, men det er der sikkert også mange andre som gerne vil (Michael Lønborg).

3 Elegant CN. Ligesom alle andre havde vi ikke læst at Extreme kom. Den kan ingen slå, så der er bare at køre efter pladsen bag den. Jeg har et par ændringer til hesten. Den plejer at gå med norsk hovedlag. Nu kommer den i lukket hovedlag og uden sko. Det bliver første gang i mange starter, i hvert fald fem. Han har ikke topform, men omvendt så skal han ud i sådan et løb for femåringer. Kan være mellem de tre-fire bedste (Bent Svendsen).

4 Express AP har været slettet siden seneste start (10/9, red.) efter noget forkølelse og halsproblemer. Det er hesten ovre og den har trænet godt igen. Den kan lige så godt blive anden til Extreme som nogen af de andre. Hvordan skal løbet køres? De tre indvendigt for mig er alle lynende hurtigt ude, og alle vil nok have ryggen på Extreme, så jeg må nok bare finde en plads og køre løbet derfra (Morten Juul).

5 E Type Cash gik et supergodt løb forrige gang i Aalborg. Senest i Århus synes jeg han gik ok, men uden at være prangende. I denne sæson har han været lidt op og ned, men alligevel har han tjent penge. Formen er ok, men han møder selvfølgelig Extreme som er uslåelig pt. En andenplads efter den er vel ikke helt væk (Hussein Kassir).

6 Enjoy The Game gik rigtig godt senest. Jeg fik kørt et dårligt løb, hvor det blev forkert, men hesten gjorde en god præstation, så han er en pladschance her (Steen Juul).

7 Extreme har været fremragende på det seneste og skal bestemt være en stor chance igen. Allerede før starten i Sverige havde jeg i tankerne, at hvis ikke løbet sled for hårdt på hesten, så kunne dette blive næste start, så det har ligget lidt til højrebenet. Samtidig går hesten også godt på Jydsk Væddeløbsbane (Steen Juul).

7. løb (V4-4)

2 Gladiator har jo ikke rigtigt præsteret som vi ønskede det. Hesten kommer med en lidt anden forspænding på hovedet, i håb om at han så slapper lidt bedre af. Han kommer i et åbent hovedvalg, med et lidt andet bid og så får han checkremmen af. Det er en outsider, ikke mere. Han må vise noget først (Michael Lønborg).

3 George Shadow gik godt senest. Han lavede en rigtig fin afslutning, da hullet kom. Det er klart, at han nu har fået de penge på sig og er kommet en tand op i klassen, men det skal være en triochance med en vis vinderchance. Han har et godt spor og har vist, at han klarer banen (Morten Juul).

5 Gaby har gået fornuftigt efter comebacket. Hesten har nogenlunde form og er vel en lille triochance, forudsat at hesten går højre rundt. Det aner jeg ikke noget om (Hussein Kassir).

7 Go To Goal Skov har været skuffende, men var forbedret senest, og deraf håber jeg, at hesten er i god fremgang. Har trænet fint og er en præmiechance. Kommer uden sko ligesom senest (Kent Friborg).

8 Girlpower har faktisk gået udmærket. I Lunden sad den med i ryg bag årgangsheste indtil den fik galop i udgangen af sidste sving. Og i Århus hvor den fik galop for Michael efter start, var den oppe som sjette ind på opløbet, hvor den selvfølgelig var træt. Hun er ikke helt væk, hvis jeg får kørt hende fejlfrit. Outsider. Får nok en ørehætte på denne gang, da den var lidt for ambitiøs senest (Henrik Lønborg).

9 Flipthecoin har trænet en smule forbedret, synes jeg. Anden række tror jeg bare er ok. Hesten er ikke så hurtig fra start, så det er fint til ham, men det er klart at det er lidt sværere fra anden række. Han er en typisk outsider (Steen Juul).

8. løb

3 Dubai gik jo godt senest. Hesten må have haft en helt off day til ATAK-finalen, for da var der ikke noget bid i den. Den var i hvert fald fin senest og står ok denne gang. Det er en vinderchance. Vi kørte hesten uden forsko senest og det tror jeg vi gør igen (Dennis Kristiansen).

7 Tarzan Gardenia vandt let senest, men fik meget foræret. Den gik i andet spor som jeg synes var noget lettere at køre i end indersporet. Nu er det andre betingelser og det er nærmest håbløst at give alle de meter forud, så jeg tror kun det er en lille placeringschance (Kim Madsen).

8 Palais Bourbon var godkendt senest i Skive. Det var ikke fordi hesten tog farten af. Den fightede hele vejen og holdt farten, men der var nogen som var hurtigere og overspeedede os. Jeg synes han skal være lidt forbedret til denne start, fordi han havde stået lidt over, men det er svært med det store tillæg. Jeg må køre i fuld fart hele vejen fra start til mål, da det er en stærk hest, men det er kun en triochance. Han er vel en tand bedre end Tarzan Gardenia (Kim Madsen).

9. løb

7 Business As Usual er jo lettet til grundvolten og alene af den grund bør det være en vinderchance. Hesten gik godt senest på Fyn, hvor den blev låst i inderbanen, og kom sent fri hvor den måtte trækkes på tværs af banen og afsluttede godt, så jeg er lidt optimist trods startsporet. En triochance med en god vinderchance (Kim Madsen).

 

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse samt vurdere brugen af de enkelte elementer på danskhv.dk og herunder danskhv.dk/jvb. På dette website bruges cookies til statistik og personalisering af indhold og annoncer. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.

Læs mere