JVB

Mobile navigation

Træner- og kuskekommentarer

Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter

Her finder du trænerkommentarer vedrørende førstkommende løbsdag. I dette tilfælde løbene mandag d. 30. maj.

Indhentet af Niels Jørgensen. Opdateres frem til mandag morgen.

1. løb (V4-1)

1 Gwen Stefani var gjort klar til skærtorsdag i Odense, men fire dage inden fik hun nyreslag igen, så vi måtte starte forfra en gang til. Hun har ikke trænet ret meget, men nu må hun ud og i gang. Sidste år kunne hun ikke komme rundt i Århus, men nu prøver vi igen for at se, om vi skal droppe grand prix-prøverne. Starten her er næsten udelukkende for få et løb i kroppen. Spor et er perfekt til havne i tredje par indvendigt eller noget lignende og komme med rundt, men jeg tænker ikke at hun kan være mellem de tre første. Hvis hun kan få en præmie så skal vi være tilfreds (Martin Hansen).

3 Goforit H har gjort det godt efter vinterhvile. Senest fik den et par tryk undervejs, så det var stadig en fin præstation. Det er en triochance (Henrik Lønborg).

4 Freja Box synes jeg viste fremgang senest efter at hesten for første gang gik med vatudtræk. Det var en positiv oplevelse, men hesten er dog ikke den helt store ørn i et opløb. Samtidig er den gået lidt op i modstand denne gang, så det skal flaske sig, men det kan være en triochance, hvis konditionerne stemmer (Rene Kjær).

8 Gyda Moseby gik faktisk sit livs løb senest efter fejl, selv om man ikke lige kan se det. Der blev kørt 1.12 en kilometer og det kørte jeg også efter fejlen, og hun holdt farten hele vejen ind i mål, hvilket hun ellers aldrig har villet. Men konkurrenterne er gode, så en præmie vil være dejligt (Bent Svendsen).

9 George Shadow gik supergodt senest og afsluttede rigtig godt. Nu har den anden række igen, men det er i hvert fald en triochance (Morten Juul).

10 Focus P indfriede lidt af forventningerne ved at vinde i Skive, men den skal opså møde en god hest her i Gejst. Det må være en rigtig god triochance (Thomas Bonde).

2. løb (V4-2)

2 Fille Fingal er en hest i god form. Den byder sig ikke 100 procent til i løbene, men jeg synes at den står godt denne gang. Kan slutte blandt de tre første (Kent Friborg).

5 Fox On The Run S blev lidt umulig, så vi har fået ham kastreret. Siden har han fået lidt tid og ro. Herefter må vi se, om vi har ham helt klar. Det tror vi på. Han har i hvert fald trænet fornuftigt. En lille vinderchance (Henrik Lønborg).

7 Joeyboy ser ud til at have det svært. Den dag jeg vandt med hesten (28/11-21, red.) sagde jeg, at jeg troede hesten blev snydt af omgivelserne ved at den ikke vidste, hvor målstregen er. Siden har den ikke rigtigt indfriet. Jeg mistænker at hesten ikke får luft nok, men den skal først og fremmest have et smygerløb. Jeg har ikke set hesten siden jeg kørte den senest, men det er nok en præmiechance (Thomas Bonde).

9 Corona Bork er jo godt gående og været det de seneste gange. Hesten holder stadig samme form og kommer i samme udstyr som senest. Og sporet vidste jeg på forhånd ville blive et rygløb. Hesten er ikke dårligere end den var senest, så den kommer til at gå et godt løb (Knud Mønster).

3. løb (V4-3 • V5-1)

2 Henri Cloc har virkelig været uheldig med sporene, men nu er sporet endelig godt. Det er klart at med et godt spor skal den kunne være med fremme, men det skal samtidig med at hesten står ubønhørligt hårdt i amerikanerløb ved at den har tjent bare 36.000 kroner og er oppe mod heste med tæt på 80.000 kroner. Til gengæld har hesten klassen til at skulle være blandt de tre første, og den har også en vinderchance, men jeg synes, at man som spiller skal huske, at hesten er hårdt inde indtjeningsmæssigt (Rene Kjær).

3 Perhaps Flax har bare løbet med hele tiden. Hvis hun får en præmie så er det fint (Kent Friborg).

6 Deckname fik et ret godt løb senest og kvitterede også for det. Det var dejligt og jeg er selvfølgelig positiv på hesten. Den er normal lynhurtig fra start. Jeg kommer aldrig til spids ude fra spor seks, men hesten er så hurtig at jeg kan få en god position i feltet, og så kan det være en triochance (Peter Frandsen).

8 Conch Silvio gik et fornuftigt løb senest. Jeg føler, at hesten har behov for et løb mere i kroppen inden jeg håber på at have den i orden til Preben Munchs Mindeløbs-prøverne. Derfor er jeg også godt tilfreds med bagspor og inderspor så hesten bare kan glide med og gå til slut, hvis der er noget til slut og løbet bliver afviklet så det er muligt. Det er en præmiekandidat som jeg ser det (Michael Lønborg).

4. løb (V4-4 • V5-2)

1 Enzo Flame har et godt spor, og hesten har været lidt uheldig og kom for sent til for Flemming senest. Han mener, at hesten er ved at være tilbage, hvor den er som bedst. Den møder dog gode heste, men har et spor som gør at den kommer til at sidde med fremme, og jeg tror på at han har chance for at være blandt de tre første (Rene Kjær).

6 Jesse Schermer blev behandlet efter seneste start. Har bare trænet på og virker i god form, men kan selvfølgelig lige mangle det berømte løb i kroppen. Borups Viking er måske for god, men pladsen bag den kan vi slås om (Morten Juul).

7 Endless Dreams har fået et skidt spor og møder to-tre gode heste, så en lille triochance. Han vandt senest, men det var i billigere konkurrence. Samtidig var det i et løb med mange galopperende heste, og han stod rigtig godt pengemæssigt i løbet (Henrik Lønborg).

9 Frederik sad helt fast senest bag Freiherr Faust. Det var et intetsigende løb, hvor den fik sin andenplads ved at gå ind på open stretch, men Birger kørte bare endnu stærkere. Hesten har formen nu, og jeg tror den lige pludselig vinder løb. Det er en stor triochance, hvis det løser sig lidt (Bent Svendsen).

10 Casino Girl har gjort det godt de seneste to gange, men konkurrenterne er gode og hun kan vel ikke vinde. Hun kan tage en god placering, hvis hun får et godt løb. Hun skal nok følge med dem, så det er en triochance (Lars Munk).

5. løb (V5-3)

3 Holly gik et helt ok prøveløb, så det var som det skulle være. Var der meget i behold i mål? Det ved jeg ikke. Hun gjorde det på en god måde, og jeg kørte ligesom stærkere og stærkere hele vejen, så det var godkendt. Det er altid svært at vurdere med nulheste første gang ude, da der kan ske så meget, men jeg synes det er en fornuftig hest. Den har gjort, hvad den er blevet bedt om, men det er klart at jeg har et håb om at den kan være med helt fremme. Intet indikerer, at den ikke skulle kunne løbe rundt på Århus-banen. Hvad er det for en type? Jeg tror at den kan lidt af hvert, og jeg synes det er en fornuftig hest, men vi får først svarene når de starter (Jan Dahlgaard).

4 Hexia De Trick havde noget infektion i seneste start for Gordon. Det har hesten fået lidt tid til at komme over, og så har den bare trænet på hos os. Virker faktisk fin i træningen, men nu må vi se hvordan hun er i løb og hvordan hun tackler Århusbanen. Er du skeptisk? Nej, jeg føler vel at det skal være en fordel, men det har jeg før taget fejl af når man først vi er kommet derned. Har du sejrsforhåbninger? Jeg håber vel bare på en triochance her første gang (Morten Juul).

5 Halli Tiki blev lidt træt i første start, men hesten var også ude i en vældig hård åbning. Nu har hun trænet lidt på igen. Det er første gang for hesten i Århus og første gang i autostart. Jeg ved vel ikke helt, hvordan den klarer nogen af delene, men det er vel en lille triochance. Jeg synes, det er to jævnbyrdige chancer ud fra træningen at bedømme, men jeg kender ikke Hexia De Trick i løbssammenhæng, så jeg ved ikke rigtigt, hvordan jeg skal sætte den ind i forhold til Halli Tiki (Morten Juul).

7 Hercules Act har jeg haft i træning i et års tid. Jeg fik hesten ind helt rå som toåring, og den har været i stalden lige siden. Han gik rigtig fint i sit prøveløb, hvor han havde 20 meter op til ældre heste, som han faktisk sad med over mål. Jeg havde 1.18,5 den sidste kilometer i prøveløbet. Hesten har tidligere haft lidt problemer med et bagknæ, og i Odense har hesten faktisk fordel af at gå højre rundt. Det er derfor han kommer til Århus og gør debut, så den kan have fordel af det. Herhjemme har hesten i hvert fald været bedre den vej rundt. Jeg synes det er svært at sætte hesten ind chancemæssigt, men det er i hvert fald en hest jeg forventer en del af på sigt. Den er ikke meldt i noget, så det er en hest vi skal have glæde af i hverdagstravet, og det tror jeg vi kan få allerede her. Dermed ikke sagt at går den ud og vinder, men jeg er ret overbevist om, at den kommer ud og går et godt løb. Triochance (Martin Hansen).

8 Hurricane P er en talentfuld hest. Den dummede sig lidt første gang, hvor den hang på en line og blev det til galop. Den er blevet tjekket op og der er ikke fundet noget. Den har også trænet fint siden. Kører du ud med forventning om vinderchance? Jeg tror aldrig at hesten har tabt, før jeg kommer ind. Det er en mægtig hest. Spørgsmålet er, om den er der nu, eller det først kommer med tiden, men hvis alt flasker sig, så tror jeg den er med på stregen. Kommer uden alle fire sko. Senest gik hesten med forsko (Kent Friborg). 

9 Heybabe er en “diesel-model”, der kan være lidt urutineret og have let til galop, men den har fin fart. Outsider (Christian Lindhardt).

6. løb (V5-4)

2 Georgian Downs starter her lidt som en prøve for at se, hvad hesten siger til Århus, da den er meldt i fireårsløbene. Hesten har fint talent og rigtig god fart, men jeg har svært ved at styre dens temperament i løbene, da den bliver for hidsig. Senest i Skive åbnede den 1.12/1000 meter, hvor jeg ikke kunne få den dæmpet. Jeg vil forsøge, om ikke jeg kan få nogen forbi i starten og køre i ryg i stedet for det vilde tempo. Hvis han er rolig, så skal han nok gå et godt løb. Det er en outsider (Knud Mønster).

3 Go Go Flex gik rigtig godt senest mod gode heste, så den skal regnes. Hesten har gennemgået en omkastrering, fordi den ikke spredte bagbenene lige så godt som i toårssæsonen. Det viste sig at en sædstreng var groet fast, så hesten ville ikke lægge sig ordentligt ud. Det var en helt anden hest at køre senest. Det må være en god triochance (Thomas Bonde).

4 Gloryfy Svend K A er en “Århusspecialist” og han får 3000 kroner hvis bare han gå fejlfrit. Han køres efter en præmie og er primært en placeringschance (Jeppe Juel).

6 Golddigger Shadow har gået godt i de to starter hesten har gjort i år, og den har klaret Århus før. Jeg synes, det normalt skal være den og Galliano Peak som skal gøre op om det. Kan Golddigger slå den? Jeg ved det ikke, heller ikke hvordan Jeppes hest er i Århus, men jeg synes at Golddigger skal have en vis chance (Morten Juul). 

7 Galliano Peak fik en fin sæsondebut. Havde jeg kørt ordentligt sidste sving rundt så havde den også vundet, men det var ikke det vigtigste. Jeg fik de indtryk jeg ville have. Og Århusvejen? Det skal vi ned at prøve af, men jeg tror ikke bliver noget problem. Hesten står så godt propositionsmæssigt at vi skal ned at vurdere det hele. Det er klart at den har vinderchance (Jeppe Juel).

7. løb (V5-5)

2 Gertrud Bit vil nærmest galoppere, men den dag hesten går fejlfrit, er den med fremme. Det er en outsider (Henrik Lønborg).

4 Fibas kender jeg ikke dagsformen på og heller ikke grunden til galop senest, men jeg kender hesten fra tidligere. Det er en lidt doven type, og den har ingen fordel af Århus, men har vundet enkelt løb i Århus, så det er ikke sådan at den ikke kan komme rundt der (Michael Lønborg).

6 Google Shadow var et fint bekendtskab i sæsondebuten. Jeg fik så også et rigtig godt løb, men hesten var reel. Hvis den bare er gået lidt frem med løbet senest, så er den med helt på stregen igen (Jeppe Juel).

8 Fay P gik jo fejlfri senest og viste noget af det hun kan, hvilket var positivt. Hesten blev kørt lidt på sikkerhed. Havde jeg været mere offensiv og angrebet tidligere, så vil jeg ikke udelukke at vi havde slået Birger (Dead Tired, red.), men omvendt havde jeg solgt det for mindre end andenpladsen inden løbet. Anden række og autostart er måske ikke så dårligt, og hvis hun går fejlfrit igen, så falder hun ikke igennem. Hun har superform og – som alle så senest – også lidt fart, så det må være en triochance i fejlfri udgave (Peter Frandsen).

9 Hejdi Hovmand sad senest i en god position, da hun fik en dum galop på. Hun har kort og godt form til langt mere end resultaterne indikerer, og hvis hun får de rette rygpositioner, er hun et rigtig godt outsiderbud (Rene Kjær).

10 Ginger Ice mangler lidt til slut. Bjarne og jeg talte om at forsøge at lægge træningen lidt om, for at se om vi kan få den lidt frem. Senest kørte jeg for tidligt. Hesten virkede så frisk at jeg kørte i håb om at nå op og blive anden, men jeg skulle have ventet, så det var lidt min fejl at den blev træt for tidligt (Knud Mønster).

8. løb

4 Business As Usual syntes Kim gik dårligt senest. Han mente ikke at der rigtigt var noget tryk i hesten. Jeg ved ikke hvorfor, men måske havde den bare ikke lyst på dagen. Nu står den fra spids i et formløb efter 1.19. Den burde kunne løbe med og få penge, men ligefrem at gå i trioen tror jeg ikke (Pernille Bye Hansen).

6 Cicero Cæsar løb sig øm senest på en hård bane og har været forbi dyrlægen efterfølgende. Han har passet sin træning med fornuftig puls, men skal i gang igen og er ikke umiddelbart noget for spillerne. Han kommer med fast vat og fire sko (Mikkel Johansen).

9 Tarzan Gardenia gik jo godt senest, hvor den var ude med liga 1-hestene. Det var noget af oplevelse for mig at køre der, og det var fedt, at han lige slog en anden. Hesten gik fuldt godkendt, og jeg synes den viste lidt form og lyst igen. Står godt i løbet. Jeg tror, at den værste konkurrent bliver Viola Toft, men Tarzan skal absolut have en triochance og også en lille vinderchance (Pernille Bye Hansen).

10 Viola Toft har 40 meter tillæg og skal kunne være en triochance, men chancen afhænger af løbets afvikling. Kan den også vinde? Ja det kan hun godt (Lars Munk).

9. løb

8 Tempo Blåbjerg er vel en placeringschance. Han løber ikke så engageret, når han fra 20 meter tillæg sidder nede i feltet (Lars Munk).

12 Palais Bourbon var fuldt godkendt senest, hvor den gik 1.16,5 og kun blev anden. Det er vilde vilkår i et formløb, men han gik godt. Han går sikkert et godt løb igen og skal være en vinderchance (Pernille Bye Hansen).

 

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse samt vurdere brugen af de enkelte elementer på danskhv.dk og herunder danskhv.dk/jvb. På dette website bruges cookies til statistik og personalisering af indhold og annoncer. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.

Læs mere