JVB

Mobile navigation
Jydsk Væddeløbsbane set fra sydFoto: Jens Thaysen

Studentermedhjælper søges

_luftfoto
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
08. marts 2023 9:00

Er du vant til at finde den gode vinkel? Så kan du måske være med til at præge vores tilstedeværelse på sociale medier. 

Hos Jydsk Væddeløbsbane søger vi lige nu en studentermedhjælper, der skal hjælpe os med at øge synligheden på vores sociale medier.

Om stillingen: I samarbejde med vores marketingansvarlige skal du være med til at skabe og forme vores kommunikation på sociale medier.

Du er med til at komme på ideer til emner, som er spændende for væddeløbsbanens gæster - for derefter at føre dem ud i livet. Det indebærer både at tage billeder, optage film, skrive tekster og poste, samt at besvare kommentarer og henvendelser til profilerne. 

Du vil kontinuerligt have tæt kontakt til vores marketingansvarlige, der vil sparre med dig omkring de posts og stories, du skaber.

Om dig: Du er studerende på en videregående uddannelse. Hvilken er underordnet, men det er naturligvis et plus, hvis det er noget inden for kommunikation eller markedsføring. Det vigtigste er dog, at du er vant til at lave indhold til sociale medier og synes det er sjovt at arbejde med. 

Du skal have viden om, hvordan du skaber det bedste billede ift. lys, fokus og baggrund med din egen smartphone, som bliver dit primære arbejdsredskab. Derudover skal du have stærke skriftligt kommunikative evner, så du kan give dine opslag og stories en spændende vinkel, som giver folk lyst til at læse.

Jobbet er meget fleksibelt og det er derfor vigtigt, at du som person er ansvarsfuld og kan arbejde selvstændigt og målrettet ud fra de fastsatte rammer.

Praktiske informationer: Opstart: Hurtigst muligt. Opslaget fjernes, når den rette kandidat er fundet.

Antal timer: ca. 30-35 timer pr. måned, som du for det meste selv kan bestemme hvornår ligger. Dog skal det passe ind med det, der skal laves opslag om - enten fra hverdagen, træninger, eller på løbsdagene. Vi forventer, at du vil kunne være til stede på de fleste løbsdage.

Løn: Forhandles efter erfaring og kvalifikationer.

Om Jydsk Væddeløbsbane: Jydsk Væddeløbsbane har været scene for spændende hestevæddeløb siden 1924. At se et hestevæddeløb er en spændende og tempofyldt oplevelse, der kan engagere alle aldersgrupper. Ved siden af selve hestesporten kan vi tilbyde god mad og drikke, en legeplads og meget mere.

Er du vores nye studentermedhjælper?

Tøv ikke med at sende en ansøgning med et par ord om dig selv, samt links til dine sociale medier, gerne inkluderet en opdateret LinkedIn-profil, til netværkschef Anders Ebsen på ae@jvb-aarhus.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

De bedste hilsner

Teamet på Jydsk Væddeløbsbane