JVB

Mobile navigation

Bliv en del af Jydsk Væddeløbsbanes frivilliggruppe

Arbejdsdag 2016
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
19. januar 2023 9:22

Kunne du tænke dig at blive en del af et hyggeligt og socialt samvær, der samtidig gøre en forskel, så er det måske noget for dig at blive en del af Frivilliggruppen på Jydsk Væddeløbsbane.

Vi håber at mange har lyst til at bruge et par timer om ugen på at optimere vores anlæg. Du kommer til at være en del at en flok engagerede personer, der gerne vil medvirke til at præge den grønne profil på vores bane og få faciliteterne til at “skinne” – alt sammen i et hyggeligt, socialt samspil med andre mennesker. Du behøver ikke være interesseret i heste for at deltage.

Vi forestiller os at gruppen mødes en fast ugedag hver anden uge, hvor der indledes med en kop kaffe og et rundstykke kl. 09.00. Efterfølgende går vi i gang med diverse opgaver. Det kan være alt fra maling, ukrudtsbekæmpelse, soignering af vores områder m.v. Vi slutter kl. 12.30.

Hvis du vil være en del af fællesskabet, tilbyder vi bl.a. gratis årskort, gratis program til alle løbsdage og et særlig, årligt arrangement, hvor der bydes på lidt mad og drikke. 

Man er ikke forpligtet til at deltage samtlige frivilligdage, men for at få del i førnævnte skal man som minimum deltage i 10 dage i løbet af perioden marts-november. Frivilliggruppen holder pause i december, januar og februar.

Er du interesseret, kan henvendelse rettes til Lena Frandsen på tlf. 2961 2185 eller Anne-Marie Nordby Kjær på tlf. 3057 2445. De koordinerer arbejdet og deltager selv i Frivilliggruppens arbejde. Du kan også tilkendegive interesse ved at sende en mail til: chr@jvb-aarhus.dk