Løbsdagsmenuerne for den kommende tid er:
Forret (serveret):
3 stk- tapas-forretter:
- Grillet laks – safran-aioli - korianderspirer
- Asparges gourmet-hotdog – tomatsalsa – agurkerelish - urter
- Svampegratin – friteret rucola – dehydrerede tomater
- Hertil Møllers egen surdejsbrød – pisket smør
Hovedret på buffet:
- Fyldt kyllingebryst
- Stegte svampe - urter
- Kalvesteg
- Variation af selleri
- Pommes Anna
- Kraftig timian-sauce
Dessert:
- Kaffe – kage – jordbærtærte – creme - mørdej
Kr. 295,-
Halv pris for børn op til 10 år
Tirsdag d. 6. juni kl. 17-20
Forret: Kalvecarpaccio med syltede svampe og ramsløg-emulsion
Hertil Møllers surdejsbrød med tapenade
Hovedret: Unghane - rabarberchutney – østershatte – grillede løg med top
Dampede kartofler og kraftig sauce samt spidskål-salat
Kr. 165,- pr. person (børn op til 10 år: Kr. 82,50)
Dessert og kaffe kan tilkøbes for kr. 55,-
Bestilling og betaling af billetter foregår på www.moellersgastronomi.dk