JVB

Mobile navigation
Restauratør Martin Ib

Menuer i Restaurant MIB Væddeløbsbanen

Martin Ib 310818
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
03. august 2021 19:41

Få et overblik over menuen i Restaurant MIB Væddeløbsbanen på løbsdagene i august og september.

Bordbestilling skal ske senest tre dage før løbsdag til mail: jvb@martinib.dk

Fredag d. 27. august

MIB flæskestegssandwich med sprødstegt svinekam, surdejsfoccacia, solbærkogt rødkål, kryddersyltede agurker, friske æbler og sennepsmayo. Hertil ristede kartofler og urtedip. 145,-

3 stk. MIB Tarteletter med høns i asparges, tomat og persille. 135,00

Salat med kryddergrillet kylling, marinerede grøntsager, syltet løg samt humus og friskbagt brød. 140,-

Fredag d. 3. september

MIB ”åben” Clubsandwich med stegt kylling, tørsaltet bacon, tomat og karrycreme. 165,-

Bøf bearnaise med pommes frites, hjemmerørt bearnaise og frisk salat. 225,-

Bagt lange med cremet svampe kornotto, fennikel, syltede beder og friske urter. 195,-

Mandag d. 20. september

Græskar suppe med tørret skinke, rørt creme fraiche, ristede kerner og friskbagt surdejshvedebrød med persillepesto. 135,-

Braiserede svinekæber i sauce på øl og havtorn. Hertil grov mos og grønne salater. 185,-

Salat a la ”rejecocktail” med gode håndpillede rejer, tomatcreme, hjertesalat, kapers, friske urter og avokado. Hertil friskbagt surdejshvedebrød. 165,-

Fredag d. 24. september

MIB ”bouillabaisse” med nordisk fisk og muslinger. Grillet surdejsbrød med purløgscreme. 205,-

Klassisk wienerschnitzel m. ”dreng”, pommes sauté, dampede ærter og brunet smørsauce. 195,-

Stegt kylling med cremet kornotto, stegte svampe, syltede løg og kålsalat. 175,-

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse samt vurdere brugen af de enkelte elementer på danskhv.dk og herunder danskhv.dk/jvb. På dette website bruges cookies til statistik og personalisering af indhold og annoncer. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.

Læs mere