JVB

Mobile navigation

Restauranten

Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter

Restauranten på Jydsk Væddeløbsbane har plads til 400 spisende gæster og drives af Møllers Gastronomi v. Jan Møller Johansen.

Ud over at danne rammen om både trav og galopløb, rummer Jydsk Væddeløbsbane ligeledes hyggelige lokaler med masser af muligheder og sjæl.

Her skaber restauratør Jan Møller Johansen, Møllers Gastroni rammerne for alle arrangementer med god mad.

På løbsdage tilbyder restauratøren gæsterne et udvalg af lækre retter i restauranten og på alle årets øvrige dage vil der kunne bookes alle former for arrangementer, både store og små - og både dag og aften.

Væddeløbsbanen rummer forskellige lokaler, som kan indrettes efter ønske og efter festens type: Fødselsdag – bryllup – konfirmation – firmafest – julefrokost – netværksmøder eller hvad I måtte ønske.

Har I lyst til at høre mere eller ønsker I at booke et arrangement på Væddeløbsbanen vil vi glæde os til at byde jer velkommen.

Besøg restauratørens hjemmeside på: www.moellersgastronomi.dk

Ønsker du at komme i kontakt med restauratøren eller reservere bord til en løbsdag, så skriv til info@moellersgastronomi.dk

 

---

Menu til førstkommende løbsdag vil fremgå af løbsprogrammet som kan ses HER

På løbsdage åbner restauranten en time før starten på 1. løb og holder åbent til en halv time efter sidste løbs afvikling.

Bordbestilling kan ske på mail: info@moellersgastronomi.dk

View fra restauranten

Fra restauranten er der et godt udsyn over banen

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse samt vurdere brugen af de enkelte elementer på danskhv.dk og herunder danskhv.dk/jvb. På dette website bruges cookies til statistik og personalisering af indhold og annoncer. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.

Læs mere