Ud over at danne rammen om både trav og galopløb, rummer Jydsk Væddeløbsbane ligeledes hyggelige lokaler med masser af muligheder og sjæl.
Her skaber restauratør Jan Møller Johansen, Møllers Gastroni rammerne for alle arrangementer med god mad.
På løbsdage tilbyder restauratøren gæsterne et udvalg af lækre retter i restauranten og på alle årets øvrige dage vil der kunne bookes alle former for arrangementer, både store og små - og både dag og aften.
Væddeløbsbanen rummer forskellige lokaler, som kan indrettes efter ønske og efter festens type: Fødselsdag – bryllup – konfirmation – firmafest – julefrokost – netværksmøder eller hvad I måtte ønske.
Har I lyst til at høre mere eller ønsker I at booke et arrangement på Væddeløbsbanen vil vi glæde os til at byde jer velkommen.
Besøg restauratørens hjemmeside på: www.moellersgastronomi.dk
Ønsker du at komme i kontakt med restauratøren eller reservere bord til en løbsdag, så skriv til info@moellersgastronomi.dk
---
Menu til førstkommende løbsdag vil fremgå af løbsprogrammet som kan ses HER
På løbsdage åbner restauranten en time før starten på 1. løb og holder åbent til en halv time efter sidste løbs afvikling.
Bordbestilling kan ske på mail: info@moellersgastronomi.dk
Fra restauranten er der et godt udsyn over banen