Fredagstrav

Fredag d. 24/11 byder vi velkommen til Fredagstrav

Her er alt, du skal vide...

ANTAL LØB

Fra kl. 15.45 varmer vi op til weekenden med otte travløb af alsidig karakter. Et sportsligt højdepunkt venter i 3. løb, hvor favoritskabet kommer til at ligge hos Elegant CN. Bo Westergaards formstærke hest har vundet fem af ni starter i denne sæson.

Det skorter imidlertid ikke på seriøse modbud i første række bag startvognen. Her tænkes bl.a. på den dobbelte vinder af Preben Munchs Mindeløb, Arm Bri, sidste års vinder af Jydsk 4-årings Hoppe Grand Prix, Gonnabe Shadow, Patch Wibb (vinder af 15 sejre og 350.000 kr. i 2022-2023) samt Smokin Joe, som efter succes i montedisciplinen nu er tilbage i sulkyløb på den bane hvor hesten skønnes at gå allerbedst. Et spændende opgør er i vente.

Vi glæder os til at se dig til otte spændende travløb.

HAPPY HOUR
Udover de spændende løb, byder Galopbaren og Travkiosken på HAPPY HOUR i tidsrummet 14.30-15.30. Så kom i god tid og oplev både løbene og happy hour, hvor du får en ekstra drikkevare med i købet helt GRATIS (gælder øl, vand og ciders).

ENTRÈPRIS
I online forsalg koster entré blot 50 kr. for voksne.
I døren koster den 75 kr.
Børn under 18 år har gratis entré.

 

MADMULIGHEDER
Lad eventuelt vores restauratører stå for eftermiddagssnack og aftensmad. De byder på et hav af lækre sager.
ʙʀøᴅʀᴇɴᴇs frister med en nyfortolkning af den klassiske danske grillmad. De står klar i deres foodtruck til at lange lækre burgere, pommes frites og pølser over disken.
ᴍøʟʟᴇʀs ɢᴀsᴛʀᴏɴᴏᴍɪ forkæler altid med en lækker menu.

ᴄᴀғᴇ́ ᴛᴜᴛᴛᴇɴ serverer klassiske danske retter. På menukortet findes f.eks.:

  • Dagens ret (skiftende ret hver løbsdag)
  • Flæskestegssandwich
  • Bøfsandwich
  • Smørrebrød
ɢᴀʟᴏᴘʙᴀʀᴇɴ står klar til at slukke tørsten med alt lige fra sodavand og vand til øl, cider og vin.
ᴛʀᴀᴠᴋɪᴏsᴋᴇɴ byder på lækkerier. Her kan du stille den lille lækkersult med slik, chips eller is - eller du kan købe noget lækkert at drikke.
Der er altså noget for enhver smag. Men det også tilladt at medbringe eget mad.
FØRSTE GANG PÅ BANEN?
Er det første gang du skal besøge vores væddeløbsbane? Så har du muligvis et hav af spørgsmål. Vi har forsøgt at samle al den information, der er god at have inden første besøg hos os lige her, men du er naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle specifikke spørgsmål til noget.