JVB

Mobile navigation

Første gang på banen?

JVB Publikum Og Travere
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter

Skal du gæste Jydsk Væddeløbsbane for første gang?

Jydsk Væddeløbsbane er beliggende på Observatorievejen 2, 8000 Aarhus C som nabo til Marselisborg Slot og Ceres Park Arena. 

Ved hovedindgangen på Observatorievejen 2 findes en stor parkeringsplads. Ankommer du med bus findes en række linjer med stoppested nær Jydsk Væddeløbsbane. Se oversigt HER

Når du kommer ind ad hovedindgangen kan følge sti-alléen til publikumsområdet. Undervejs passerer du en spændende legeplads som familiens yngste er meget velkommen til at bruge.

I restaurant- og tribunebygningens østlige gavl findes banens informationsbod. Her kan du få svar på de fleste spørgsmål du måtte have i relation til dit besøg på Jydsk Væddeløbsbane. Hold dig endelig ikke tilbage for at spørge vores personale.

Du kan få et overblik over alle løbsdage i vores løbskalender HER
Det angivne starttidspunkt er tidspunktet for dagens 1. løb. Du er meget velkommen til at komme tidligere. Alle faciliteter er tilgængelige fra en time før 1. løbs start.

De aktuelle priser for adgang og parkering findes HER

Jydsk Væddeløbsbane råder over flere restauranter og serveringssteder. Læs mere om mulighederne HER

Planlægger du at besøge Jydsk Væddeløbsbane som del af en gruppe kan du eventuelt med fordel benytte en af vore oplevelsespakker. Læs nærmere HER

Vi glæder os til at se dig på banen. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe på tlf. 8881 1202 (hverdage 9-15) eller skrive til os på jvh@jvb-aarhus.dk 

Trav- og galopsport for begyndere

Skal du stifte bekendtskab med væddeløbssporten for første gang, vil du - foruden en kolossalt spændende verden - møde et væld af begreber og betegnelser som umiddelbart kan virke forunderlige.

Ved at klikke HER findes links til sider hvor man som nybegynder kan blive introduceret for trav- og galopsport samt spil på heste.