JVB

Mobile navigation

Fakta om banen

Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter

Jydsk Væddeløbsbane er hjemsted for to sportsgrene - trav og galop - som nok er forskellige, men alligevel har talrige fællestræk.

Travløb (med kuskens sulky spændt bag hesten) kan afvikles året rundt på den 1080 meter lange grusbane.

Galopløb (med rytteren i sadel på hestens ryg) afvikles i månederne april-november på græsbanen, der omkranser travbanen.

Uanset om man foretrækker trav eller galop, så er man ved et besøg på Jydsk Væddeløbsbane sikret man nogle spændende opløb, væddeløbsstemning, fri adgang til at besøge staldene (under behørig respekt for de aktive). Og måske den store gevinst med hjem.

Jydsk Væddeløbsbane afholder cirka 35 løbsdage om året. En typisk væddeløbsdag består af 8 til 12 væddeløb, der afvikles i løbet af 3-4 timer, og mange bliver til sidste løb er afviklet, for når man først er her, så bliver man grebet af stemningen og vil have det hele med.

Har man nogle særlige ønsker til et besøg, f.eks. hvis man har et handicap eller behov for anden assistance, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Er man en gruppe, så hent evt. lidt inspiration til mulighederne under rubrikken firmaevents.

Opholdssteder

Når man kommer ind på Jydsk Væddeløbsbane, kan man få et overblik over banen på oversigtsplanen, som hænger i vores informationsstander ved den store publikumsplads. 

Udendørs arealer

Væddeløbsbanen ligger på en 300.000 m2 stor grund, så der er rigeligt med plads overalt. Om sommeren er de grønne arealer meget populære, og mange tager et tæppe og en madkurv med, og hygger sig ”i det grønne”. 

Bemærk venligst: Medbragt mad må kun nydes udendørs, dog undtaget den lukkede tribune.
Der må ikke benyttes grills på væddeløbsbanens område.

Der er udendørs bænkesæt, og hvis de er optaget kan man sidde på trappeafsatserne ned mod banen.

Hvis vejret er godt er der også udendørs servering af øl, vand, is og diverse madvarer.

Staldene

Jydsk Væddeløbsbane har 16 staldbygninger og man er velkommen til at besøge staldene - også uden for en løbsdag - hvis man tager hensyn. Det er god tone at spørge om det er OK, at man kigger. Efter forudgående aftale med folkene i staldene, må man også gerne klappe hestene, men lad helst være med at fodre dem. Og undgå at gå i vejen, hvis der f.eks. er en kusk, som er ved at spænde en sulky for og har lidt travlt med at komme ud til næste løb.

Restauranten

Restaurant er et besøg værd. Her bydes på lækker mad til rimelige priser. Se mere under menupunktet 'Mad og drikke'.

Galopbaren og Travkiosken

I stueetagen i hovedbygningen findes Galopbaren og Travkiosken, her kan købes et bredt udvalgt af drikkevarer, is og lidt til den søde tand.

På løbsdage åbner Galopbaren og Travkiosken ca. to timer før starten på 1. løb og holder åbent til ca. en time efter sidste løb.

Brødrenes Original
De står fast placeret på tilskuerarealet med deres foodtruck og grill, hos Brødrenes kan du finde et udvalg af lækre burgere, fritter, specialpølser og selvfølgelig alt det lækre dyppelse hertil.

Tribunen

Her er der ingen servering – men til gengæld ”altid godt vejr” og en god udsigt til opløbsstrækningen samt et flot view over hele området. Her kan man sidde med sin medbragte mad.

Staldcafeteriet ”Tutten”

Denne cafe ligger i staldsvinget og fungerer bl.a. som cafe og mødested for alle. Her er muligt af få noget at spise samt at spille på heste på forskellige baner i Danmark og Norden. 

Tutten er stedet hvor de aktive mødes og får en snak.

Tutten tilbyder også lukkede arrangementer som fødselsdage, fester og årstidens frokoster.

Booking kan ske på mail anita77@live.dk eller telefon 31105503.

JVB for børnene

Vi har mange tilbud til børnene ud over de altid populære staldbesøg.

Om sommeren har vi på de største løbsdage ponyridning ved den meget populære og næsten nyanlagte udendørs legeplads.

Indendørs i stueplan har vi et par aktivitetsrum for børnene. Det består af et legerum, en hjemmebiograf med rigtige biografsæder.

Hunde er velkomne, men ...

Hunde er velkomne på Jydsk Væddeløbsbane – men af sikkerhedsmæssige årsager skal de altid holdes i snor.

Andre spørgsmål

Har du spørgsmål til de praktiske forhold, som du ikke mener er besvaret her, så er du altid velkommen til at kontakte os. Enten ved fremmøde på banens kontor eller telefonisk på tlf. 8881 1202.